"قرار جمعه" در کنار گلزار شهدای گمنام روی آنتن میرود
همزمان با ایام فاطمیه و ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا، برنامه زنده "قرار جمعه" این هفته جمعه ساعت ۸:۲۰ در کنار مزار شهدای گمنام به روی آنتن شبکه یک سیما میرود
به گزارش «نسیم»، این برنامه صبح جمعه و پس از دعای ندبه ساعت 8:20 به صورت زنده از گلزار شهدای گمنام و از قطعه 40 بهشت زهرا (س) پخش خواهد شد.
به گفته سوادکوهی، تهیه کننده برنامه قرار جمعه، مهمان برنامه این هفته حجت الاسلام و المسلمین "احسان بی آزار تهرانی" است که درباره هنر و مهارت مهدوی زیستی شهدا و نقش مادران به ویژه مادران شهدا در تربیت نسل منتظر گفتگو می کند.
علی سوادکوهی در ادامه این خبر افزود: اجرای این برنامه بر عهده خانم ندا ملکی و سیدمرتضی جوادی است.
این تهیه کننده گفت: در این برنامه به نمایندگی از مادران و همسران شهید هشت سال دفاع مقدس، ما میزبان یکی از مادران شهدای گمنام (مادر شهید سعید علی مددی) خواهیم بود که اخیرا شناسایی شده است. شهید سعید علی مددی درسال1390 درستاد نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بعنوان شهید گمنام دفن شد. این شهید پس از انجام آزمایش های دی ان ای و با تلاشهایی که متخصصان کشورمان در بخش احراز هویت شهدای گمنام انجام دادهاند، شناسایی شد. شهید سعید علیمددی در سال 1343 چشم به جهان گشود و در دوران دفاع مقدس بعنوان بسیجی در جبهه حضور داشت. او در سال 1361 در عملیات بیتالمقدس، در خرمشهر به درجه رفیع شهادت نائل آمد و در سال 1390 مقارن با شهادت بزرگ بانوی خلقت حضرت زهرا(س) در ستاد نیروی هوایی ارتش به عنوان شهیـد گمنام به خاک سپرده شد. سوادکوهی اظهار داشت: در این برنامه قرار است از این مادر شهید تقدیر شود.
همچنین حجت الاسلام توکلیان؛ مدیرگروه معارف اسلامی شبکه یک سیما هم درباره ویژه برنامه قرار جمعه روز 22 اسفند گفت: بمنظور تکریم روز بزرگداشت شهدا، این برنامه بصورت زنده از محل مزار سرداران بی نشان پخش می شود.
حجت الاسلام مصطفی توکلیان افزود: از آنجایی که در روزهای پایانی سال هستیم ما برای اینکه این ایام را متبرک کنیم به یاد و خاطره شهدای عزیز هشت سال دفاع مقدس، این برنامه را از گلزار شهدای گمنان روی آنتن می بریم و آنرا تقدیم آنهایی می کنیم که نزد پروردگار دارای قدر و منزلت بالایی هستند.
وی ادامه داد: هدف از پخش برنامه قرار جمعه از کنار گلزار شهدا این است که در این ایام، قطره ای از دریای بیکران لطف الهی که در روز جمعه به نام مبارک حضرت حجت(عج) متبرک شده است را با یاد و نام شهدای بزرگوارمان همراه کنیم تا جان مشتاقان به معرفت مهدوی بیشتر شود.
حجت الاسلام توکلیان اظهار داشت: گروه معارف شبکه یک با رویکرد تاثیرگذاری بیشتر قصد دارد روند گذشته را در پخش برنامه های معارفی ادامه بدهد و با همین هدف برای ارتقا بیشتر فرهنگ و معارف دینی در زندگی مردم، و برای اینکه تنوع بیشتر و بهتری به برنامه های معارفی شبکه یک بدهیم، برنامه قرار جمعه را از گلزار شهدای گمنام اجرا می کنیم تا خانواده ها را از طریق تصاویر به مهمانی شهدا ببریم.
ایشان ابراز امیدواری کرد تا درصورت فراهم شدن شرایط، در سال 94 هم این فرهنگ ارزشمند دینی را با تحرک و تلاش بیشتر در تولید برنامه های معارفی به خانه های مخاطبان ببریم.
قرار جمعه به تهیه کنندگی علی سوادکوهی کاری از گروه معارف اسلامی شبکه یک سیماست که هر هفته جمعه ها صبح ساعت 8:20 از این شبکه پخش می شود.