قیمت زولبیا و بامیه ۲۱ درصد افزایش یافت

کدخبر: 896364

رئیس اتحادیه قنادان در گفتگو با «نسیم» گفت: بر اساس مصوبه اتحادیه، قیمت هر كیلو زولبیا و بامیه درجه یك در تهران و سایر كلان‌شهرهای كشور ۸۵۰۰ تومان و درجه دو، هشت هزار تومان تعیین شده است

محمد نصرتی با بیان این مطلب كه قیمت زولبیا و بامیه در سراسر كشور یكسان نیست، اظهار داشت: در شهرهای كوچك كه هزینه‌های جانبی كمتر است این نرخ كمتر خواهد بود. به گفته وی، در سال گذشته هر كیلو زولبیا و بامیه درجه یك به قیمت هفت هزار تومان عرضه می‌شده است.

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی و شكلات با تأكید بر اینكه عرضه این محصول با قیمت بالا‌تر از 8 هزارو 500 تومان تخلف است، ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هرگونه گران‌فروشی می‌توانند تخلفات احتمالی را به شماره‌ 66944411 و 6694499 و سامانه 124 اطلاع دهند تا در كوتاهترین زمان ممكن با متخلفین برخورد شود.

ارسال نظر: