عضو هیأت مدیره صنایع لبنی: بازار كشش افزایش قیمت لبنیات را ندارد

کدخبر: 906023

فربد در گفتگو با «نسیم» با بیان اینكه قادر به پرداخت هزینه تعیین شده برای قیمت شیر خام به دامدار نیستیم، گفت: در صورت افزایش قیمت شیر خام به ۱۴۴۰ تومان باید محصولات لبنی حداقل با ۳۰ درصد افزایش قیمت عرضه شود

محمدرضا فربد با بیان اینكه در حال حاضر كارخانجات شیر را به قیمت 1250 تومان از دامدار خریداری می‌كنند، میزان تولید شیر خام در ایران را 6.7 میلیون تن اعلام كرد و افزود: در حال حاضر سرانه مصرف شیر در ایران 80 كیلو است در حالی كه سرانه مصرف بر اساس استاندارد‌های جهانی 165 كیلو گرم بوده و این میزان در كشور‌های اروپایی حتی به 300 كیلو گرم هم رسیده است.

تناسبی بین درآمدها و هزینه‌های مردم وجود ندارد

این فعال صنعت لبنیات با اشار به اینكه ما در حال حاضر در منطقه نیمه خشك قرار داریم و دامدار علوفه خود را بر اساس ارز 2580 تومان تامین می‌كند، ادامه داد: بر همین اساس هزینه‌های تولید ما به اقتصاد جهانی وصل است ولی درآمد‌های ما اتصالی ندارد.

وی با بیان اینكه درآمد مردم در ایران نسبت به هزینه‌هایشان بسیار پایین است، اظهار داشت: در حالیكه قیمت شیر خام در ایران تقریبا معادل كشور‌هایی اروپایی است كه حداقل دستمزد در كشوری همچون آلمان 8.5 یورو است.

ارسال نظر: