مستندی از اعتراض ۱۰۰ فیلمساز جهان به فیلم موهن علیه پیامبر(ص) در جشنواره سینماحقیقت

کدخبر: 419244

نشست خبری جشنواره سینما حقیقت/۱- دبیر جشنواره: مستندی با موضوع "محکومیت فیلم موهن نسبت به پیامبر(ص) از سوی ۱۰۰ فیلمساز دنیا" در این جشنواره به نمایش درمی‌آید/ این فیلم به عنوان یک سند تصویری از اعتراض هنرمندان به سازمان ملل ارائه می‌شود

به گزارش «نسیم»، این نشست خبری که ساعتی پیش در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برگزار شد، شفیع آقامحمدیان گفت:

- ششمین جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت از 13 تا 20 آبان ماه در سینماهای عصر جدید و فلسطین و در سه بخش اصلی "مسابقه ملی"، "‌بین‌الملل" و "جنبی" با شعار "حقیقت شاهین عدالت" برگزار می‌شود.

- سه گروه فیلمساز برای تولید اثر مستند درباره وضعیت مسلمانان میانمار از سوی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به این کشور اعزام شده‌اند که این آثار در صورت آماده شدن در بخش ویژه جشنواره به نمایش در می‌‌آید.

- طبق توافق با سازمان صدا و سیما، ‌شبکه مستند، گزارشی روزانه از برگزاری جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت به روی آنتن می‌برد. شبکه‌های مختلف رسانه ملی نیر با آیتم‌های متفاوت به این رویداد فرهنگی می‌پردازند.

ارسال نظر: