حجت الاسلام ماندگاری:

در دهه اول انقلاب در کاهش نسل توجیهات غرب را پذیرفتیم و اشتباه کردیم

کدخبر: 886795

حجت‌الاسلام ماندگاری در همایش جمعیت و خانواده: کاهش محبت درون خانواده‌ها و افزایش دوستی‌های خارج خانه و با جنس مخالف نتیجه سیاست غلط کاهش جمعیت است/ در دهه اول انقلاب در کاهش نسل توجیهات غرب را پذیرفتیم و اشتباه کردیم

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حجت‌الاسلام مهدی ماندگاری امروز در همایش جمعیت و خانواده که در دانشگاه قم برگزار شد با اشاره به اینکه در بخش‌هایی نظیر بانکداری، عملکرد رسانه‌ها و... خطاهایی مرتکب شده‌ایم که باید خودمان آنها را بازگو کنیم بیان کرد: یکی از اشتباهات مهمی که در سال‌های قبل آن را مرتکب شدیم کنترل نسل بود.

وی با اشاره به اینکه در دهه اول انقلاب در خصوص کاهش نسل توجیهات غرب را پذیرفتیم و مرتکب اشتباه شدیم تصریح کرد: باید برای اینکه این اشتباهات را جبران کنیم زمینه سازی لازم صورت گرفته و بسترهای لازم مهیا شود.

عضو هیئت مدیره موسسه روایت سیره شهدا با اشاره به اینکه برای مادرانی که سقط جنین می‌کنند در جهنم 300 سال عذاب در نظر گرفته می‌شود گفت: برای اینکه بتوانیم اشتباه گذشته خود را در خصوص کاهش نسل جبران کنیم باید در خصوص فرزندآوری بیشتر تبلیغات گسترده داشته باشیم.

وی تاکید کرد: البته باید این تبلیغات به گونه‌ای انجام شود که مردم متقاعد شوند تا بتوانیم اشتباه گذشته را جبران کنیم.

ماندگاری با اشاره به آفات و ضررهایی که نتیجه کاهش جمعیت بروز می‌کند یادآور شد: بروز مشکلاتی نظیر کاهش محبت درون خانواده‌ها و افزایش دوستی‌های خارج خانه و با جنس مخالف نتیجه همین مسئله است.

عضو هیئت مدیره موسسه روایت سیره شهدا نقش حوزه و دانشگاه را در بستر سازی ازدواج آسان مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: باید همه نهادها و دستگاه‌ها در جبران مافات به وظیفه خود عمل کنند.

ارسال نظر: