"اکبر عبدی" با "شهره لرستانی" وارد مذاکره می شود
بازیگرفیلم"ایران برگر" که از چندی قبل ساخت فیلم "تولد نحس" را آغاز کرده، هم اکنون مشغول مذاکره با "اکبر عبدی" برای ایفای نقش در این اثر است
به گزارش خبرنگار سینمایی «نسیم»، از چندی پیش ساخت فیلمنامه "تولد نحس" در منطقه بلوار فردوس شهر تهران به کارگردانی شهره لرستانی فیلمبرداری می شود.
داستان "تولد" نحس" را باید یک ملودارم اجتماعی تلقی کرد، چرا که خط اصلی داستانی این فیلم حول محور چند جوان حاضر در یک مهمانی می گذرد که در حین این مراسم برای این جوانان مشکلاتی به وجود می آید.
این فیلم پروانه ساخت ویدیویی دارد و در شبکه خانگی توزیع خواهد شد، بازیگران این اثر کامران تفتی، رز رضوی، آزاده زارعی و...هستند که "اکبر عبدی" دیگر بازیگر نام آشنای سینما وتلویزیون برای نقش آفرینی در این اثر نمایشی با عوامل آن وارد مذاکره شده است.
تنها فیلم به نمایش درآمده از شهره لرستانی بازیگر خرم آبادی سینما وتلویزیون در سال جاری "ایران برگر" بوده است.