آماده شدن ۱۰ ترک آلبوم جدید گروه سون
آرش قنادی در کنسرت اخیر کنسرت سون از انتشار سومین آلبوم رسمی این گروه در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: مطمئنا تا رفع کوچترین اشکال آهنگها، این آلبوم را منتشر نمیکنیم
به گزارش خبرنگار «نسیم»، گروه موسیقی "سون" به خوانندگی آرش قنادی، امیر قنادی و کیارش پوزشی جدیدترین اجرای خود را به همت موسسه فرهنگی و هنری آوای دوران و تهیه کنندگی رسول ترابی مدیریت روابط عمومی امیر هوشنگ شکاری در طی دو سانس در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران به روی صحنه برد.
آرش قنادی در این اجرا همانند سایر اجراهای گروه سون نسبت به امیر قنادی و کیارش پوزشی بیشتر در خصوص مسائل مختلف به اظهار نظر پرداخت ، آرش قنادی در این کنسرت در خصوص آخرین مراحل آماه سازی سومین آلبوم رسمی گروه سون گفت: مخاطبان عزیز هرگاه یکی از ما را در کوچه و خیابان می بیند در خصوص زمان انتشار آلبوم جدید سون و هچنین عدم اننتشار پشت سر هم تک آهنگ جدید از گروه سون می پرسند.
وی گفت: امشب در این کنسرت می خواهم پاسخ همه این سوال های شما رو می دهم، درباره آلبوم جدید گروه سون باید بگویم هم اکنون 10 تراک آلبوم جدید سون آماده انتشار شده است و کار روی بقیه تراک ها ادامه دارد و به امید خدا بزودی منتشر خواهد شد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اما از سوی دیگر باید یگویم از آنجا که صرفا نیمی خواهیم هر طوری که شده آلبوم را منتشر کنیم سعی شده با بیشترین وسواس ممکن کار را پیش ببریم و مطمئنا تا رفع کوچترین اشکال های تراک ها ، این آلبوم را روانه بازار موسیقی کشور نخواهیم کرد و اما خیالتان راحت که سعی می شود یکی از بهترین آلبوم های موسیقی پاپ را منتشر کنیم تا موسیقی ما سهم کوچیکی در آرامش و شادی شماها داشته باشد.
آرش قنادی در بخش دیگری از کنسرت درباره علل عدم انتشار تک آهنگ توسط گروه سون گفت: بالاخره هر گروه موسیقی یکسری اصولی را برای خودش دارد و ما هم به خاطر اینکه نمی خواهیم صرفا به هر طریقی یک آهنگی منتشر کنیم و می خواهیم اثر خلق شده از طرف ما از همه جهت تکمیل و بی نقض باشد و ترجیح میدهیم این اثر در قالب آلبوم بگنجد تا با تمرکز بیشتری نسبت به خلق یک اثر مورد پسند اقدام کنیم.
بنا بر این گزارش گروه سون در این کنسرت قطعاتی چون "دوست دارم"، "ادعا"، "ستاره"، "نرو خواهش میکنم"، "زمانه"، "یه راهی پیش رو بزار"، "واست می میرم" و "همش به تو فکر می کنم" را برای مخاطبان خود اجرا کرد.
گروه ارکستر گروه سون در این اجرا متشکل بود از حمیدرضا نصراللهی(پرکاشن)،هادی جداری(ساکسیفون)،بهروز علیاری(کیبورد)،پیمان لطیفی (درامز)،احمد حضرتی(بوزوکی)،محمد رضوانی زاده(گیتار اسپانیش)،سعید حسن زاده(گیتار بیس) و پژمان فرهمند(پرکاشن).