نظر همسر و فرزند شهید جاویدالاثر "نوری نیارکی" درباره فیلم مزارشریف
همسر این این دیپلمات جاویدالاثر مینویسد: خدا را سپاس که فریاد به ناحق کشته شدن عزیزانمان ومفقودالجسد ماندن مجید نورى به واسطه اثر ارزشمند آقاى برزیده در همه ایران طنین انداز میشود
به گزارش «نسیم» شهید "مجید نوری نیارکی یکی از دیپلماتهای واقعه کنسولگری مزار شریف بود که در زمان این واقعه مسئولیت امور مالی سر کنسولگری را برعهده داشت و تنها کسی بود که پیکرش هیچگاه پیدا نشد تا به دست خانواده اش برسد.
طاهره صالحی همسر مجید نوری نیارکی درباره این فیلم نوشت: نمایش فیلم مزارشریف ، بعد از ١٧سال واقعه ای که کم کم داشت به فراموشى سپرده مى شد را زنده کرد
خدا را سپاس که فریاد به ناحق کشته شدن عزیزانمان ومفقودالجسد ماندن مجید نورى به واسطه اثر ارزشمند جناب آقاى برزیده به گوش همه ایران رسید . از همه سازند گان فیلم که روایتگر این واقعه تلخ بودند صمیمانه متشکرم.
صرف ساخته شدن فیلمی درباره واقعه مزارشریف برایم ارزشمند است
محمد نوری نیارکی فرزند این جاویدالاثر نیز درباره فیلم مزار شریف می نویسد: فکر می کنم که من صلاحیت إظهار نظر در مورد وجوه فنى فیلم را نداشته باشم چون هم تخصصى در این زمینه ندارم و هم صرف اینکه فیلمى در مورد این فاجعه ساخته شده است برایم بسیار ارزشمند است فقط کاش همانطور که در اواسط فیلم به زنده بودن پدرم بعد از خروج افراد ناشناس از کنسولگرى اشاره شد در انتهاى فیلم هم به اینکه ما تنها خانواده اى هستیم که هنوز پیکر عزیزمان را تحویل نگرفتیم و همچنان منتظر خبرى از ایشان هستیم هم اشاره می شد .
به گزارش «نسیم» فیلم سینمایی مزارشریف به کارگردانی عبدالحسن برزیده از 11 شهریور در سینماهای سراسر کشور اکران عمومی می شود.