مستند "من ناصر حجازی هستم" رفع توقیف شد

کدخبر: 1046339

با توجه به رای صادره شعبه ۱۰ بازپرسی ناحیه ۲۸ تهران، فیلم مستند "من ناصر حجازی هستم" رفع توقیف شد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، در نامه شعبه دهم دادسرای کارکنان دولت خطاب به سازمان سینمایی آمده است: «با توجه به اصلاحات صورت گرفته در نسخه فیلم «من ناصر حجازی هستم»، لطفاً دستور فرمایید نسبت به رفع توقیف از اکران عمومی فیلم مذکور خودداری شود.»

با توجه به رفع توقیف «من ناصر حجازی هستم»، این فیلم در دومین نمایش خود در جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، از ساعت 20:15 امشب (شنبه 28 آذر) در سینما سپیده روی پرده می‌رود.

در این برنامه نمایش و با هماهنگی‌های امیر رفیعی (تهیه‌کننده)، بهناز شفیعی (همسر زنده‌یاد حجازی)، آتیلا حجازی، سعید رمضانی و جمعی دیگر از فوتبالیست‌ها حضور خواهند داشت.

تماشای این فیلم در ساعت 20:15 امشب برای عموم علاقمندان آزاد و رایگان است.

گفتنی است فیلم «من ناصر حجازی هستم» از 21 آذرماه به مدت 2 روز به اکران خصوصی درآمده بود و علاقمندان به این فیلم در برخی از سینماها به تماشای آن پرداختند اما با شکایت امیر قلعه‌نویی دستور اکران خصوصی این فیلم متوقف شده بود.

لازم به ذکر است که ظاهرا در این فیلم علیه قلعه‌نویی مواردی مطرح شده بود که با این اصلاحات این مشکل برطرف شده است.

ارسال نظر: