حسن عباسی: جشنواره عمار باید جلوی فتنه مدرنیته را بگیرد

کدخبر: 2001436

این کارشناس استراتژیک گفت: امروز با فتنه مدرنیته روبرو هستیم و عمار جریانی است که باید نقاب این فتنه را کنار گذاشته و حقایق را برای مردم روشن کند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی « نسیم آنلاین » حسن عباسی در جشنواره عمار در سینما فلسطین برگزار شد، با بیان اینکه فتنه همان چیزی است که در نهج البلاغه گفته شده است، افزود: در غرب علم مدیریت بحران وجود دارد ولی مسلمانان علم مدیریت فتنه دارند، در مدیریت فتنه باید مسائل به گونه ای در نظر گرفته شده و تبیین شوند که جامعه و افراد آمادگی مقابله با فتنه را داشته باشند و قطعا به همان اندازه که جامعه و فرد دینی تر باشد، آمادگی برای مقابله با فتنه ها هم بیشتر خواهد بود.

این کارشناس مسائل استراتژیک اظهار داشت: در فتنه افراد نمی توانند حق و باطل را از هم تشخیص دهند و در حقیقت جای این دو با یکدیگر عوض می شود و زمانی که این اتفاق افتاد فتنه رخ داده است. به طور مثال امروز تحصیلات تکمیلی به عنوان یک معروف در جامعه نهادینه شده است در حالی که این مسئله در غرب منکر به شمار می رود.

عباسی با بیان اینکه امروز در کشورمان با کمبود مالک اشترها مواجه نیستیم، اظهار داشت:امروز اشترهای زیادی در میدان های نبرد حضور دارند و به شهادت می رسند، ولی متاسفانه هنوز با کمبود عمار در انقلاب اسلامی مواجه هستیم. جشنواره عمار هم یعنی غلبه بر فتنه، البته این جشنواره در گام بعدی باید به شخصیت عمار پرداخته شود.

وی تصریح کرد: هنر اصلا دانش محسوب نمی شود ولی متاسفانه ما در کشورمان استاد هنر هم داریم که اصطلاح خنده داری است؛ با این حال بسیاری از اساتید این حوزه می گویند که کارکرد اصلی هنر سرگرمی است در حالی که سرگرمی مدنظر آنها یعنی غفلت و غفلت هم کار شیطان است.

این کارشناس مسائل استراتژیک اظهار داشت: وقتی کسی به نشانه های خداوند و این مهم که همه موجودات عالم نشانه ای از حکمت خدا هستند، ایمان نداشته باشد، در حقیقت این فرد کافر است؛ با این حال بخشی از یک جریان از منتقدان منحط طی سال ها به رسانه ملی آمدند و این مهم را به خورد مردم دادند و این مسئله در سینمای کشور تاثیر زیادی داشت تا جایی که باعث شد سینماگران ما از نشانه گرایی هراس داشته باشند.

عباسی افزود: در جشنواره فیلم فجر هنر غیرایدئولوژیک داریم، هنری که از نفسانیت الگو می گیرد و کاری به دغدغه های الهی ندارد؛ در حالی که هنر ابزاری است برای بیان حقایق نه ابزاری برای خود و هنرمند عماری کسی است که هنر را برای هنر قبول ندارد، بلکه معتقد است که هنر وسیله ای برای تحقق آرمان های بشری است.

وی با اشاره به فتنه امروز تصریح کرد: امروز با فتنه مدرنیته روبه رو هستیم و عمار جریانی است که باید نقاب این فتنه را کنار گذاشته و حقایق را برای مردم روشن کند.

این کارشناس استراتژیک درباره وحشی گری های داعش گفت: این مسئله از فتنه های غرب است، چرا که غرب با هدف ایجاد اختلاف در بدنه دین تا جایی پیش می رود که اصل دین کنار گذاشته شود؛ کد «جنگ های مذهبی سی ساله» که در قرون وسطا و برای تبدیل شدن به رنسانس مطرح شده بود، الان توسط 4 نفر یعنی ریچارد هاس، کسینجر، مک میلان و جان کری در سطح دنیا مطرح می شود.

عباسی با بیان اینکه مقام معظم رهبری به عنوان شاه بیت صحبت هایشان به تمدن اسلامی و شکل گیری آن اشاره می کنند، ادامه داد: به همین دلیل الان فتنه ای نیز برای تخریب چهره اسلام و جلوگیری از گسترش آن در حال وقوع است.

وی با اشاره به واژه سریع القلم گفت: سریع القلم کسی است که در جمهوری اسلامی مسئولیت ویژه تبیین و اجرایی کردن حرکت استحاله از درون را به شیوه چین پیگیری می کند؛ اینها تصمیم دارند پوسته را جمهوری اسلامی قرار داده و مغز آن را تبدیل به یک اقتصاد لیبرالیستی بکنند .

ارسال نظر: