تکلیف اکران "سلام بمبئی" امروز مشخص می‌شود

کدخبر: 2028115

درخواست پروانه نمایش فیلم سلام بمبئی یک هفته پیش به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شده است.

به گزارش « نسیم آنلاین » ، جواد نوروز بیگی تهیه کننده فیلم سینمایی«سلام بمبئی» در گفت و گویی گفت: این فیلم آماده نمایش شده و تکلیف اکرانش امروز مشخص می شود. اکنون در حال بررسی هستیم که اکران آن را ابتدا در هند یا ایران آغاز کنیم.

وی درباره فیلم سینمایی «ربوده شده» نیز اظهار داشت: مراحل فنی این فیلم هم به پایان رسیده و بعد از«سلام بمبئی» اکران می شود.

نوروز بیگی درباره کار جدیدش گفت: «برف سرخ» نام فیلم جدیدی است که بهرام توکلی کارگردانی آن را بر عهده دارد و به زودی وارد مرحله پیش تولید می شود. به احتمال زیاد این فیلم را برای سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر آماده خواهیم کرد.

فیلم سینمایی «سلام بمبئی» به کارگردانی قربان محمد پور اولین پروژه سینمایی مشترک هند و ایران است. این فیلم قصه دو جوان ایرانی که دانشجوی پزشکی در هند هستند را روایت می کند. در این فیلم محمد رضا گلزار، دیا میرزا و بنیامین بهادری ایفای نقش های اصلی را بر عهده دارند.

ارسال نظر: