دبیرمجمع هم اندیشی رزمندگان: تدوین تاریخ شفاهی و آثار شهدا، اصلی‌ترین هدف مجمع است

کدخبر: 897453

دبیرمجمع هم اندیشی رزمندگان در نشست فرماندهان لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) اظهار داشت : تدوین تاریخ شفاهی و جمع آوری آثار شهدا، اصلی ترین هدف مجمع هم اندیشی است

به گزارش خبرنگار «نسیم» علی مطیعیان، دبیر مجمع هم اندیشی رزمندگان در نشست فرماندهان لشکر10سیدالشهدا(ع) که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، هدف از این نشست را تجمیع نظر در زمینه تدوین کتاب تاریخ شفاهی لشکر سیدالشهدا(ع) معرفی کرد و گفت: ساختار مجمع هم اندیشی با رویکرد معینی شکل و سازوکار مشخصی را تعریف کرده است که بر همین اساس نیز فعالیت می‌کند.
مطیعیان در ادامه تدوین تاریخ شفاهی لشکر 10سیدالشهدا(ع) و نگارش حماسه رزم این لشکر، جمع آوری آثار مربوط به شهدا و نگهداری از آن را مهمترین و اصلی ترین هدف مجمع و همچنین حمایت و انسجام دادن به کلیه اقدامات و فعالیت‌هایی که در زمینه لشکر 10 سیدالشهدا(ع) انجام می گیرد را از اهداف مجمع هم اندیشی رزمندگان برشمرد.
دبیر مجمع هم اندیشی رزمندگان اولین سازوکار برای دستیابی به اهداف را تشکیل هیئت امنا عنوان کرد و افزود: در این راستا هیئت امنا با حضور فرمانده‌های ادواری این لشکر تشکیل و دستور العمل‌های لازم برای اجرای سیاست‌ها صادر شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: تمامی سیاست‌ها و دستورالعمل‌ها در این هیئت امنا مطرح شده و بعد از بحث و گفت وگو درباره این سیاست‌ها و تصویب، به شورای راهبردی سپرده تا به منصه اجرا برسد.
مطیعیان با اشاره به اینکه این مجمع از 9 کمیته تشکیل شده است، تصریح کرد : شورای راهبردی این مجمع متشکل از رؤسای کمیته‌های 9 گانه اعم از کمیته ی تدوین حماسه رزم، کمیته فرهنگی و هنری، کمیته ستاد کنگره شهدا، کمیته طرح و هماهنگی، کمیته موزه و گنجینه آثاردفاع مقدس، کمیته امور جانبازان و پیشکسوتان، کمیته مالی و پشتیبانی، کمیته حمایت هییئت ها، کمیته علمی بوده که به بررسی عملکردها و دستوروالعمل‌ها می پردازند.
ارسال نظر: