سردار فضلی: رزمندگان، باید با تمام توان وقایع دفاع مقدس را نقل کنند

کدخبر: 897482

جانشین سازمان بسیج مستضعفین در نشست فرماندهان لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) اظهار داشت: اگر دفاع مقدس را به تصویر نکشید و بازگو نکنید باید پاسخ گوی نسل‌های آینده باشید

به گزارش خبرنگار «نسیم» سردار علی فضلی، رئیس هیئت مدیره مجمع هم اندیشی لشکر 10 سیدالشهدا در نشست هم اندیشی فرماندهان لشکر 10 سیدالهشدا(ع) که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، به تصویر کشیدن حماسه بزرگ دفاع مقدس را از وظایف کسانی که در جبهه و جنگ حضور داشتند برشمرد و اظهارداشت: در صورت عدم به تصویر کشیدن این حماسه ارزشمند نمی‌توانید واقعیات را به نسل امروز و آینده انتقال دهید در نتیجه باید پاسخگوی نسل آینده باشید و با این کار خود در حقیقت عقب نشینی کرده‌اید؛ عقب نشینی چیزی نبود که در مخیله شما بگنجد شما عزیزان در دفاع مقدس با تمامی توان جنگیدید اکنون نیز باید با تمامی توان آن را نقل کنید .

سردار فضلی در ادامه سخنان خود به تشریح عملکرد مجمع پرداخت و افزود: شاکله این مجمع را فرماندهانی تشکیل داده‌اند که سال‌ها برای دفاع از کشور با دشمن جنگیدند و اجازه ندادند یک وجب از خاک کشور نیز به دست دشمن بیافتد .

وی با بیان اینکه فعالیت مجمع می‌تواند گوشه‌ای از رشادت‌های شهدا را بیان کند، ادامه داد: اکنون گامی بلند برداشته شده و این مجمع در راستای تدوین تاریخ شفاهی و حماسه رزم لشکر 10 سیدالشهدا فعالیت می کند که قطعا می‌تواند گوشه‌ای از رشادت‌های شهدا و رزمندگان آن دوران را بیان کند .

جانشین فرمانده بسیج مستضعفین با تأکید بر لزوم استخراج گنجینه دفاع مقدس، بیان داشت: کارگروه‌های این مجمع باید فعال شده و در آینده بسیار نزدیک گزارش از عملکرد خود را به مجمع ارائه دهند .

در ادامه مراسم سردار علی مولایی، جانشین فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز به ایراد سخن پرداخت؛ استان البرز در طول دفاع مقدس نقش پشتیبانی و حمایت معنوی از جنگ را بر عهده داشت و مردم این استان با دفاع مقدس عجین هستند .

سردار مولایی با بیان اینکه بین مردم استان البرز و رزمندگان و شهدای این لشکر رابطه عاطفی وجود دارد، افزود: جای جای خیابان‌ها و کوچه‌‎های این استان نام شهدای این لشکر را بر خود می بیند و مردم البرز به لشکر 10 سیدالشهدا ارادت ویژه دارند .

وی پشتیبانی از تدوین تاریخ شفاهی این لشکر را بر عهده استان البرز معرفی کرد و گفت: سپاه امام حسن مجتبی(ع) با سه هدف؛ تبیین نقش استان البرز در دفاع مقدس، وظایف مرتبط به این سپاه و احساس وظیفه و دین به شهدا، در زمینه تدوین تاریخ شفاهی لشکر 10 سیدالشهدا(ع) فعالیت می کند .

سردار احمد غلامی، فرمانده ادوار لشکر 10 سیدالشهدا(ع) دیگر سخنران این مراسم بود با بیان اینکه تاریخ شفاهی به نوعی نقالی دفاع مقدس محسوب می شود، اظهار کرد: در تاریخ مذهبی کشورمان نیز این روند تحت عنوان پرده خوانی مطرح بود امروز نیز با عنوان تاریخ شفاهی از آن یاد می شود .

سردار غلامی با بیان اینکه امروز با پیشرفت تکنولوژی فاصله بین کشورها کم شده است، خاطرنشان کرد: می توان فرهنگ را با استفاده از فیلم، هنر و فضای مجازی به سایر کشورها و نسل های بعدی انتقال داد .

وی در ادامه افزود: حماسه دفاع مقدس را باید با واقعیت‌ها بیان کرد و طبق قانون سنتی ایران باید ابتدا تاریخ مکتوب شود سپس به شکل شفاهی بیان شود اما ما در تاریخ شفاهی ابتدا تاریخ را شفاهی بیان می کنیم سپس آن را مکتوب می کنیم .

فرمانده ادوار لشکر 10 سیدالشهدا(ع) در پایان سخنان خود انتقاد کرد و گفت: کسانی که وظیفه داشتند دفاع مقدس را مکتوب کرده و به نسل های بعدی برسانند، با تأخیر 20ساله به فکر آن افتاده و اکنون در این زمینه فعال شده‌اند اکنون باید با تمامی ابزارها سعی در ثبت این تاریخ داشته باشند .

ارسال نظر: