فروتن: فیلمسازان قدیمی اهل تعامل نیستند

کدخبر: 905038

این بازیگر گفت: غرور مانع انعطاف فیلمسازان قدیمی شده؛ تنها کار خودشان را می‌کنند/ به بازیگری به چشم تفریح نگاه می‌کنم چون امنیتی ندارد و هیچوقت شغل نمی‌شود؛ علاقه‌مندان بازیگری هم این حرفه را در اولویت دوم و سوم بگذارند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، محمدرضا فروتن بازیگر سینمای ایران ازجمله فیلم "تجریش ناتمام" با حضور در برنامه "هفت"، گفت: فکر میکردم با کارگردان جوان و باانگیزه و آگاه کار میکنم که خاطره خوبی برایم رقم بخورد که اینگونه شد. به نظرم "تجریش ناتمام" فیلم با ارزش و ماندگاری در سینمای ایران به تولید رسیده است.

* فیلمسازان حرفه ای حرف اول و آخرشان یکی است

این بازیگر افزود: من زیاد در خدمت فیلمسازان جوان بوده ام اتفاقا مزه و لطف خودش را دارد چون این قشر همکاری بهتری با بازیگر دارند و معمولا خیلی شنونده و ذهن بازی دارند. مانند برخی از فیلمسازان حرفه ای نیستند که حرف اول و آخرشان یکی است و دنبال اثبات خودشان هستند تا ساخت فیلم خوب.

فرتن همچنین عنوان کرد: نباید غرور این فیلمسازان قدیمی مانع از انعطافشان شود. غرور سرطان روح است و ممکن است جلوی خیلی از شناختها را هم بگیرد.

* دنبال رضایت مخاطب هستم

این بازیگر به بازیهای خود نیز اشاره کرد و گفت: بهترین زمان برای انتخاب یک نقش حتی کوتاه به کارگردان برمی‌گردد. دنبال نقش و فیلمی هم هستم که رضایت مخاطب را در پی داشته باشد.

فروتن توضیح داد: ما نیاز به نیروهایی داریم که با آگاهی بیشتر فیلمنامه بنویسند و این کم است. کمکارترم چون سرگرم درس هستم و فعلا هم یک آلبوم موسیقی. هم وسواس دارم و هم شاید تنبلی من باشد که دیر به بازار رسیده اما احتمالا مهر یا آبان منتشر می‌شود.

* ما نیاز به فضاهای سالمی داریم که مردم را شادتر نگه داریم

فروتن با اشاره به اکران این روزهای سینما نیز یادآور شد: فیلمهای جدی کم فروش اند و فیلمهای فقط کمدی و طنز پرفروش. گاهی فیلم طنز موثر است اما الان به نظرم ما نیاز به فضاهای سالمی داریم که مردم را شادتر نگه داریم.

فروتن توضیح داد: الان دغدغه مردم ما از سینما این است که بروند و خوش بگذرانند نه اینکه باعث انباشه شدن آگاهی شود. نگاه جدی به سینما نیست. مردم حوصله فیلم جدی ندارند. خوب است که فیلم کمدی دارای حرف هم ساخته شود اما بد نیست که گاهی هم جدی شویم.

* بازیگری امنیت شغلی ندارد

وی در پایان گفت: من بازیگری میکنم و درست است عاشقانه کار میکنم اما در نهایت به بازیگری به چشم لذت و تفریح نگاه میکنم. امیدوارم علاقه مندان به بازیگری این رشته را بخاطر امنیت شغلی که ندارد و مسائل دیگر، در اولویت دوم و سوم خودشان بگذارند و ابتدا حرفه دیگری یاد بگیرند.

ارسال نظر: