آیت‌الله مصباح یزدی: اقتصاد مملکت با مسئولیت گرفتن رانتخواران خوب نمی‌شود

کدخبر: 907368

عضو خبرگان رهبری گفت: دلباخته دنیا نشدن به معنای غارنشینی و عدم تلاش برای رسیدن به موفقیت نیست/ رعایت ارزش‌های اسلامی مانع پیشرفت مادی نمی‌شود بلکه به پیشرفت مادی کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، آیت الله مصباح یزدی در درس اخلاق، با اشاره به اینکه بر اساس روایات محبت خدا و حب دنیا باهم سازگار نیستند اظهار کرد: کسی که می‌خواهد محبت الهی در دلش موج بزند باید دنیا و مادیات در نظرش حقیر و کوچک بوده و همواره در مبارزه با هوای نفس خویش تلاش کند.

وی ادامه داد: دنیازدگی در افراد موجب فاصله گرفتن آنها از خدا می‌شود و هر چه فاصله از خدا بیشتر شود غفلت از آخرت نیز در انسان بیشتر و بیشتر می‌شود. این افراد نسبت به احکام شرع بی توجه می‌شوند و باید با چنین افرادی کمتر معاشرت کرد تا شما نیز به درد آنها مبتلا نشوید.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه برخی افراد با نیت شیطانی بیان می‌کنند که عدم دلبستگی به دنیا سبب دورافتادگی از تمدن و دست یافتن به پیشرفت می‌شود ابراز کرد: اسلام با پیشرفت مخالف نیست فقط باید بدانیم و بفهمیم که دلباخته به دنیا نشویم. بر اساس دستورات اسلام کار کردن برای مردم و خدمت به خلق خدا برای خانواده،‌ نزدیکان و همسایگان عبادت است و به ویژه اگر به قصد رضایت خدا انجام شود و پاداش آن از بسیاری از نمازها و روزه‌ها بالاتر است و این اصرار افراد نادان یا مزدور است که می‌گویند برای پیشرفت مادی باید اخلاق و فرهنگ اسلامی را کنار بگذارید.

مصباح یزدی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید براینکه زمانی در جامعه معنویت افزایش پیدا می‌کند که صداقت و درستکاری نیز افزایش یابد بیان کرد: بنابراین معنویات ارتباط مستقیم با پیشرفت و رشد اقتصادی و مادی دارند. برخی افراد می‌گویند اگر می‌خواهید به پیشرفت اروپایی و غربی برسید باید فسادهای اروپایی‌ها را انجام دهید در حالی ‌که در این‌گونه موارد بدن سالم نمی‌ماند و اعصاب ضعیف می‌شود و کارگر، دانشمند، استاد، دانشجو و کارمند در این مورد استثنا نیستند.

وی ادامه داد: سلامت در رفتار مدیران و مسئولان می‌تواند ضامن بهبود وضع اقتصاد و خدمت به مردم باشد و نباید تصور کرد کسانی که با رانت‌ ثروت ذخیره می‌کنند و مدیریت شرکت‌های سرمایه‌ای را بر عهده دارند زمانی که مسئول می‌شوند، وضع اقتصاد مملکت خوب می‌شود. این افراد فقط به دنبال این هستند که 100 شرکت را به 101 شرکت افزایش دهند و درآمدبیشتری داشته باشند، بنابراین باید در نظر داشت کسانی خدمت به مملکت کردند که طعم فقر را چشیده‌اند.

ارسال نظر: