سردار نقدی: به نتانیاهو وعده میدهم که تونلهای مقاومت به تلاویو هم میرسند
رئیس سازمان بسیج متضعفین گفت: بیصبرانه منتظریم که رئیس جمهور کشورمان در اجلاس سال آینده سازمان ملل چنان سیلی به آمریکا بزند که همه دنیا آن را بشنوند
به گزارش خبرنگار «نسیم»، سردار محمدرضا نقدی، رئیس بسیج مستضعفین ساعتی پیش در کنگره 10 هزار شهید اصناف سخن گفت: به نتانیاهوی ملعون اعلام میکنم که نه تنها کرانه باختری مسلح خواهد شد بلکه تونلهای مقاومت به قلب تلاویو خواهند رسید.
وی افزود: به نتانیاهو توصیه می کنم از این به بعد زیر پاهایش را نگاه کند. علاوهبر این قول میدهم که یک روز تلویزیونها می گویند که قایقهای صهیونیستها در حال فرار به جزیره قبرس و جزایر مجاور غرق شدند. وی در پایان گفت: بی صبرانه منتظریم که رئیس جمهور کشورمان در اجلاس سال آینده سازمان ملل چنان سیلی به آمریکا بزند که همه دنیا آن را بشنوند زیرا نظام اسلامی همیشه از مظلوم دفاع میکند و با ظالم در حال ستیز است.