حجت‌الاسلام رفیعی: جمکران قطبی فرهنگی با ظرفیت جهانی است

کدخبر: 920954

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه در جمع خادمان جمکران اظهار کرد: باید برای اثر بخشی بیشتر با ارائه برنامه‌های فرهنگی مناسب زمینه رشد و گسترش فرهنگ مهدویت را فراهم کنیم

به گزارش خبرنگار ، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در جلسه درس اخلاق خادمان مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه مراجع تقلید و علمای گذشته و حال به مسجد مقدس جمکران توجهی خاص داشتند اظهار کرد: این مکان مقدس امروز پایگاهی برای خدمتگزاری به امام زمان(عج) قرار گرفته است و به عنوان قطبی فرهنگی با ابعاد بین المللی در جهان مطرح است.

وی ادامه داد: جمکران باید با چاپ و اهدای منشورات مورد نیاز مردم در موضوع مهدویت به خنثی کردن تبلیغات منفی دشمنان علیه امام زمان (ع) بپردازد. امروز شاهد هستیم که بیشترین فیلم‌های هالیوود مضامینی آخرالزمانی و ضد مهدویت دارند و این به خاطر اهمیت مساله منجی در آخرالزمان است که غرب می‌خواهد با تبلیغات و بهره گیری از قدرت رسانه‌ای، منجی جعلی خود را به مردم ارائه دهد ولی ما باید با تبلیغات صحیح و به روز فرهنگ ناب مهدویت را در جهان تبلیغ کرده و تشنگان منجی را از معارف والای مهدوی سیراب کنیم.

ارسال نظر: