دبیر جشنواره فجر: عدم رقابت "محمد(ص)"در جشنواره بخاطر حفظ شأن نام فیلم بود
علیرضا رضاداد افزود: قرار بود مجید مجیدی سال گذشته هم داور جشنواره باشد اما ساخت فیلمش مانع شد/ ۱۰ دیماه آخرین فرصت جمعبندی نظرات هیات انتخاب است اما شاید تا ۲۰ دی افزایش یابد
به گزارش خبرنگار «نسیم»، علیرضا رضاداد، دبیر جشنواره فیلم فجر شب گذشته در حاشیه نشستی در حوزه هنری گفت: سال گذشته از مجیدی مجیدی برای حضور در ترکیب داوری جشنواره اقدام کردیم اما درگیر مراحل پایانی فیلم سینمایی "محمد(ص)" بود.
رضاداد افزود: مجیدی مجید چون فیلمش را امسال کاملا به اتمام رسانده درخواست ما را برای حضور در هیأت داوران وریاست آن پذیرفت.
دبیر جشنواره فیلم فجر تأکید داشت: فیلم "محمد(ص) از قبل قرار نبود در بخش رقابتی جشنواره باشد بنابراین ربطی به حضور مجیدی بعنوان رئیس هیأت داوران ندارد. فیلم "محمد (ص)" را به دلیل حفظ شان و جایگاه نام این فیلم در بخش رقابتی نگذاشتیم.
وی درباره انتخاب رئیس هیات داوران که از جشنواره امسال اتفاق افتاده نیز یادآور شد: این امر نکته ای متداول در دیگر جشنواره هاست. به نظرم یک جشنواره از طرفی بخاطر فیلمهای حاضر در آن و دیگری بخاطر ترکیب داوران و ریاست آن اعتبار پیدا میکند.
رضاداد در پایان اعلام کرد: 10 دی فرصت جمعبندی نظرات هیات انتخاب است اما شاید تا 20 دی افزایش یابد