حجتالاسلام قائممقامی: زیارت اربعین مانور عظیم جبهه ایمان است
این استاد حوزه و دانشگاه در گفتگو با «نسیم» گفت: زیارت اربعین مانور عظیم جبهه ایمان مقابل دو جریان تکفیری سعودی و صهیونیسم جهانی است/ این مانور الهی در جهت تثبیت جریان حق و معرفی اسلام ناب برپا شده است
حجت الاسلام سید محمد قائم مقامی، استاد حوزه و دانشگاه، در گفتگو با «نسیم» ضمن اشاره به جمعیت بسیاری که در راهپیمایی اربعین امسال شرکت کردند گفت: سالها است که ذهنمان درگیر این مسئله بود که دلیل اینکه امام حسن عسگری(ع) یکی از علائم مومن را زیارت اربعین معرفی کردند چیست؟
وی در ادامه افزود: بعد از انقلاب خصوصا در سالهای اخیر توانستیم معنای فرمایش امام حسن عسگری را بفهمیم و از دلیل تاکید اهل بیت(ع) بر زیارت اربعین رمزگشایی شد.
حجت الاسلام قائم مقامی با تاکید بر اینکه امروز زیارت اربعین معنای خود را یافته است، گفت: زیارت اربعین در حقیقت مانور عظیم جبهه ایمان تحت عنوان حرکت برای زیارت امام حسین(ع) علی رغم خطرات و شرارت های شیاطین زمان مانند تکفیری ها و امثال آنهاست.
وی در ادامه افزود: این مانور الهی در جهت تثبیت جریان حق بر روی زمین و معرفی اسلام ناب و اسلام اهل بیت به عنوان راهکار حل مشکلات جهان برگزار شده است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه زیارت اربعین تقابل فرد با فرد نیست بلکه تقابل شیعه با جریان شیطان جهانی است، گفت: نهضت اباعبدالله و محافل حسینی به هیچ وجه رویکرد ضدیتش متوجه اهل سنت نیست بلکه ضدیتش متوجه کفر، ظلم و جریان اموی است که در جریان عزای امام حسین (ع) احساسات علیه آنها برانگیخته می شود و ما این جریان را مسلمان نمی دانیم.
وی در پایان با تاکید بر اینکه در جریان عزای امام حسین(ع) حتی اهل کتاب هم شرکت می کنند، گفت: این حرکت اربعین علیه دوجربان یکی؛ جریان تکفیریها و ناصبی ها و وهابیت تکفیری با محوریت عربستان سعودی و دیگری علیه جریان صهیونیسم جهانی و اسرائیل شکل گرفته و خودنمایی می کند.