"تخلیه زائران از مرزها با افزایش اتوبوس‌ها ظرف ۱۲ روز به پایان می‌رسد"

کدخبر: 959283

قاسمی، مسئول نمایندگی حج و زیارت مستقر در عراق در گفتگو با «نسیم» افزود: ۳۸۰ زائر ایرانی امشب از طریق راه ریلی به بصره منتقل می‌شوند/ بیش از ۷۰ درصد بازگشت زائران به ایران از طریق مرز مهران صورت می‌گیرد/

مصطفی قاسمی، مسئول دفتر نمایندگی سازمان حج وزیارت مستقر در عراق گفت: زائرین آرام آرام از کربلا یه سمت نجف اشرف و مرزهای چزابه، شلمچه ومهران در حال حرکت هستند، از لحاظ امنیتی نیز وضعیت بسیار خوب است و تا به حال هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است. البته کمی بار ترافیکی و محدودیت‌های ترافیکی در حاشیه کربلای معلی وجود دارد که با اقدامات صورت گرفته از طرف مسئولان ایرانی در صدد رفع این مشکل نیز هستیم.

وی بیان داشت: امشب هم در تلاش هستیم تا زائران ایرانی را برای اولین بار از طریق ریلی به بصره منتقل کنیم تا از این طریق این گروه‌ را بعد از بصره به سمت مرزها اعزام کنیم و به این ترتیب کمی از بار ترافیکی را کاهش دهیم. این گروه امشب ساعت ده شب به سمت بصره خواهند رفت. شروع اعزام از طریق ریلی به تعداد 380 نفر خواهد بود.

قاسمی با بیان این مطلب که مهران شلوغ‌‍ترین مرز بازگشت زائران است تأکید کرد: 70 درصد زائران از طریق این مرز در حال بازگشت به کشورمان هستند و به دلیل این ازدحام، مسیرهایی را مشخص کردیم. یعنی از کربلا تا مرز را به سه بخش تقسیم کرده‌ایم یک مسیر تا حله، یک بخش حله تا کوت و یک بخش هم کوت تا مرز.

وی افزود: در حال حاضر108 دستگاه اتوبوس شهرداری در مسیر حله در حال خدمت هستند و 150 اتوبوس هم در مرز کوت استفاده می شود. اگر تعداد اتوبوس‌ها هم اضافه شود زائران ایرانی نهایتا در ظرف 12 روز تخلیه خواهند شد. اگر زائران به توصیه های جدی سازمان حج و زیارت توجه نکنند ممکن است زمانی مانند شب در مکان‌های بمانند که مناسب نیست.

ارسال نظر: