نادر طالب‌زاده: آثار جشنواره عمار به پختگی رسیده‌اند؛ تلویزیون حامی ماست

کدخبر: 965004

دبیر جشنواره عمار تأکید داشت: نگاه جدی ما به تربیت و آموزش دوباره نیرو بوده؛ مراکز "سفیر" و "آرمان" نیز محصول این رویکرد است/ تلویزیون در حمایت از عمار واقعا در صحنه بوده است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، نادر طالب‌زاده، دبیر جشنواره فیلم عمار گفت: هدف جشنواره حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی از زبان هنر، توسط فیلمسازان حزب‌الهی است.

وی در گفتگویی با شبکه خبر، تأکید کرد: روند کلی جشنواره خیلی خوب بوده علامتش هم رسانه‌هاست که از سال سوم توجه به عمار را جدیتر گرفتند. شخص رهبر معظم انقلاب نیز در آن سال نگاه جدی به ما داشتند.

طالبزاده درباره آثار دوره پنجم نیز یادآور شد: امسال پختگی خاصی را در بین آثار، شاهدیم که فیلمهای رسیده به جشنواره گویای همین امر است.

دبیر جشنواره عمار عنوان کرد: نگاه جدی ما به تربیت و آموزش دوباره نیرو بوده است. مراکز "سفیر" و "آرمان" دو گروه جدی مستندسازی هستند که از طریق سیستم آموزش عمار، تربیت و راه اندازی شده اند.

طالبزاده با اشاره به حمایت رسانه ملی از این جشنواره نیز گفت: تلویزیون در حمایت از عمار واقعا در صحنه بوده و امسال هم چندین برنامه برای ما آماده کرده است.

ارسال نظر: