کارگردان حاضر در جشنواره عمار: نمی‌توانیم از فتنه و اتفاقات آن راحت بگذریم

کدخبر: 965655

نیک‌دل، کارگردان "برخورد" به «نسیم» گفت: لحظه به لحظه اتفاقات فتنه۸۸ به تنهایی یک داستان جداگانه‌ای است که می‌تواند فیلم باشد/ همه دنبال دیده شدن کارشان هستند؛ "عمار" این فرصت را فراهم کرده است

محمد نیک‌دل که با فیلم داستانی "برخورد" به عنوان کارگردان فیلم اولی در این دوره از جشنواره مردمی عمار شرکت کرده است در گفتگو با «نسیم» گفت: فیلم داستانی "برخورد" با موضوع فتنه 88 در مدت زمان 10 دقیقه تولید شده و داستان جوانی است که از آشوب های سال 88 گریخته و به پیرمردی که در مغازه اش مشغول کاسبی است پناه می آورد.

وی افزود: این فیلم داستانی با تهیه کنندگی حامد بامروت نژاد و به سفارش دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تولید شده است.

نیک دل بیان کرد: برخی به دلایل متعدد، معتقدند نباید به این فتنه پرداخته شود. اما این امر صحت نداشته و ما نمی توانیم از فتنه سال 88 و اتفاقاتی که در آن سال رخ داد گذر کنیم زیرا در پس این اتفاقات بسیاری از مردم و نظام دچار لطمه و صدمه شدند.

وی ادامه داد: لحظه به لحظه اتفاقاتی که در فتنه 88 رخ داد خود به تنایی یک داستان جداگانه ای است که می تواند فیلم باشد.

وی در خصوص موقعیت جشنواره عمار اظهار داشت: همه فیلمسازان درصدد هستند تا به هر طریقی اثرشان دیده شود زیرا با عشق کار کرده اند و زحمت کشیده اند و جشنواره مردمی عمار این موقعیت و فرصت را برای بسیاری از فیلمسازان تازه کار فراهم کرده است.

ارسال نظر: