محمدرضا امامقلی: "کالای کشتار" را در جشنواره عمار دارم؛ عمار به نظم بهتری نیاز دارد
کارگردان "کالای کشتار" به «نسیم» گفت: از صفر تا ۱۰۰ جشنواره را مردم پیش میبرند که این موضوع باعث شده فیلمها مخاطبمحور شوند/ جشنواره کادر اطلاعرسانی و اجرایی پختهتری را لازم دارد
محمدرضا امامقلی که با مجموعه مستند "کالای کشتار" محصول سفیرفیلم، در این دوره از جشنواره مردمی عمار شرکت کرده است در گفتگو با «نسیم» گفت: این مجموعه 5 قسمت به صورت تیزرهای ضد تبلیغاتی است که علیه کالاهای صهیونیسم تولید شده است. یعنی آن کالاهایی که یا به صورت مستقیم یا از طریق سهام داران آن وارد کشور می شوند. این کالاها مربوط به شرکت های NESTLE ، کوکاکولا و لوازم آرایش لورآل است.
وی اضافه کرد: مخاطبین بعد از اکران این تیزرها استقبال خوبی را از آن داشته اند و نظرات به گوش من هم رسید. اکثرا از اینکه بالاخره کسی در این حوزه مستند و تیزر کار کرده است به شدت استقبال کرده اند. ناگفته نماند که سرمایه گذار و مجری طرح این مجموعه سفیر فیلم بوده و من نیز به عنوان نویسنده و تهیه کنند و کارگردان آن هستم.
*ازکار ما در فضای مجازی هم استقبال شده است
این کارگردان ادامه داد: پیش از این جشنواره قسمت اول این مجموعه را در شبکه های اجتماعی اینترنت پخش کرده بودیم که استقبال زیادی از آن شد و از ما خواستند تا برای باقی کالاها هم این تیزر را تولید کنیم. بعد از کار پژوهشی، پیش تولید را آغاز کردیم و در نهایت 5 قسمت از این مجموعه را به جشنواره این دوره عمار ارسال کردیم.
امامقلی در خصوص وجه مثبت و منفی جشنواره عمار بیان کرد: نکته مثبت این جشنواره مردمی بودن آن است به این معنا که از صفر تا 100 جشنواره را مردم پیش می برند. این موضوع باعث شده که فیلم ها مخاطب محور شوند و با دستگیری و اطلاع رسانی مخاطب به مسایل درونی و بیرونی جامعه بپردازند.
*اطلاع رسانی جشنواره عمار مطلوب نیست
وی به نظم جشنواره اشاره کرد و گفت: جشنواره عمار به نظم بهتری نیاز دارد. از نخستین روزی که فراخوان اعلام می شود تا اختتامیه، اطلاع رسانی که مهمترین بخش برگزاری یک جشنواره است ضعیف و بی نظم ارائه می شود. به عنوان مثال موقعیت فیلم ها، شرایط برگزاری محافل مثل افتتاحیه احتیاج به نظم بیشتری دارد.
امامقلی اضافه کرد: در نهایت کادر اجرایی دبیرخانه جشنواره به افراد پخته تر و حرفه ای تری نیاز دارد که این نکات را برطرف کنند، از طرفی نیروی انسانی بیشتری می خواهد که به نظرم به علت بودجه کم آن فعلا امکانپذیر نیست.