مدیرکل بنیاد شهید تهران بزرگ: مرور ایثارگری‌های ۲۲۰ هزار شهید، نیاز اصلی جامعه است

کدخبر: 977436

حمیدعلی صمیمی در مراسم "مهمانی لاله‌ها" گفت: مزار ۳۴ هزار شهید گلزار شهدای تهران باید به طور روزانه میزبان نسل جوان انقلاب اسلامی باشد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حمیدعلی صمیمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران عصر روز گذشته در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) و در مراسم مهمانی لاله ها گفت:

انقلاب اسلامی ایران هم اکنون به سی‌وهفت‌سالگی خود وارد شده است و این مسئله به ما این را گوشزد می کند که بادمان باشد سال‌هایی که گذشتند و آنچه امروز به برکت آن انقلاب اسلامی داریم، همه مدیون برکت خون شهدا و ایثارگران این مرز و بوم است.

وی گفت: مزار 34 هزار شهید گلزار شهدای تهران باید به طور روزانه میزبان نسل جوان انقلاب اسلامی باشند و باید هر روز ایثارگری‌های 220 هزار شهید را مرور کنیم وی ادامه داد: امروز یاد 220 هزار شهید را که از این تعداد 30 هزار شهید با نام و 4 هزار شهید گمنام در گلزار شهدای تهران آرامیده‌اند را گرامی می‌داریم و با آرمان هایشان تجدیدمیثاق می کنیم و اعلام می کنیم راهشان ادامه خواهد داشت تا این نظام را به صاحب اصلی‌اش یعنی امام زمان (عج) بسپاریم.

ارسال نظر: