رئیس سازمان سینمایی به تماشای "ماهی سیاه کوچولو" نشست

کدخبر: 977580

حجت الله ایوبی با حضور در برج میلاد به تماشای دو مستند و همچنین فیلم "ماهی سیاه کوچولو" نشست و پس از تماشای آثار مستند تأکید کرد: سینمای مستند، سینمای فرهنگی و فرهیخته ما و سینمای بسیار مهمی است

به گزارش «نسیم»، حجت الله ایوبی روز جمعه ۱۷ بهمن در ششمین روز از سی وسومین جشنواره فیلم فجر به برج میلاد آمد و با حضور در سالن همایش ها، به همراه علاقه مندان به سینمای مستند به تماشای دو فیلم آزاد راه از محسن خانجهانی و جای خالی به کارگردانی کمیل سوهانی نشست.

۱۱ اثر سینمایی مستند در سی و سومین جشنواره فیلم فجر با یکدیگر به رقابت می پردازند. رییس سازمان سینمایی در ادامه نیز بیننده فیلم ماهی سیاه کوچولو شد.

رئیس سازمان سینمایی کشور پس از تماشای دو فیلم از بخش مستند سی و سومین جشنواره فیلم فجر، گفت: سینمای مستند، سینمای فرهنگی، فرهیخته و بسیار مهمی است و کار مستند سازان از این حیث که رویدادهای مهم کشور را ثبت می کنند، جای تقدیر و تشکر دارد.

حجت الله ایوبی افزود: همزمان با ششمین روز جشنواره فیلم فجر برای دیدن مستند ها به سالن برج میلاد آمدم و دو مستندی که امروز در برنامه بود را دیدم، تا به مستند سازان عزیز بگویم مستند ها دیده می شوند و بخش مستند، بخش فرهیخته سینمای ایران است.

وی افزود: مستند آزاد راه را خیلی دوست داشتم. مستند بسیار قوی، قدرتمند و خوش ساختی بود. کار تحقیقی خیلی خوبی درباره مستند انجام شده بود. مستند جای خالی را هم دیدم و آن هم موضوع بسیار جذابی داشت.

ایوبی در خصوص جایگاه مستند در جشنواره فیلم فجر گفت: سینمای مستند، سینمای فرهنگی و فرهیخته ما وسینمای بسیار مهمی است. اهالی مستند ساز قشر تحصیل کرده، با سواد و فهیمی هستند.

ایوبی با توجه نمایش فیلم های مستند در جشنواره فیلم فجر گفت: خیلی از مستند سازان دلشان می خواهد در مهمترین اتفاق سینمایی کشور که جشنواره فیلم فجر است، دیده شوند. مستند سازان دوست دارند فیلم هایشان برای همه مخاطبان به نمایش در بیاید و از طرف تمامی مخاطبان دیده شود.

وی افزود: ما جشنواره سینما حقیقت را برای فیلم های مستند داریم که خوب جشنواره مهم و خوبی است. اما مطالبه و خواست مستند سازان این است که آثارشان علاوه بر نمایش در سینما حقیقت در جشنواره فیلم فجرهم دیده شود.

رئیس سازمان سینمایی کشور در پایان در خصوص نمایش فیلم های مستند در سالن اصلی برج میلاد، گفت: تا آخر جشنواره باید صبر کرد و بعد در این باره نظر داد اما حتما این اقدام اثر خوبی بر دیده شدن مستند ها از طرف مخاطبان حاضر در جشنواره خواهد داشت.

ارسال نظر: