هاتف علیمردانی: به جرأت میگویم جشنواره فجر امسال متفاوت است
کارگردان "کوچه بینام" به «نسیم» گفت: جز معدود کارگردانانی هستم که طی پنج سال اخیر در جشنواره فیلم داشتهام؛ امسال جشنواره رویکردهای بسیار مهمی داشته و تغییرات مثبتی در آن صورت گرفته است
هاتف علیمردانی، کارگردان فیلم "کوچه بینام" در حاشیه کاخ جشنواره فیلم فجر در گفتگو با «نسیم» اظهار داشت: من جز معدود کارگردانانی هستم که طی پنج سال اخیر در جشنواره فیلم داشته ام و به جرات می توانم بگویم که امسال جشنواره رویکردهای بسیارمهمی داشته وتغییرات مثبتی در آن صورت گرفته است.
وی افزود: جشنواره فیلم فجردرحال سپری کردن مسیری رو به رشد است که در طول این سالها صاحب سبک نیز شده است.
این کارگردان خاطر نشان کرد: جشنواره امسال جشنواره منظمی است که نوید بخش سالی خوب برای سینمای ایران است. امیدوارم که در سال های آتی نیز شاهد اتفاقات بهتری برای سینمای ایران باشیم.