چرا "مردی که اسب شد" جایزه گرفت؟

کدخبر: 980090

جشنواره فجر امسال تندیس ویژه بخش هنر وتجربه را به امیرحسین ثقفی برای فیلم سینمایی "مردی که اسب شد" اعطا کرد که دلیل آن نیز کمال‌گرایی در ارتقای استانداردهای زیبایی شناسی بصری سینمای ایران عنوان شده است

به گزارش «نسیم»، مراسم اختتامیه سی وسومین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجردر حالی برگزار شد که با معرفی «امیرحسین ثقفی» و «فایزه عزیزخانی» به عنوان برگزیدگان جوایز بخش هنر و تجربه همراه بود.

داوران این بخش در بیانیه ای دلایل انتخاب خود را مطرح کردند که به دلیل کمبود وقت توسط مجری برنامه خوانده نشد.

اما آنطور که دربیانیه هیات داوران این بخش آمده ،تندیس ویژه در بخش هنر و تجربه به امیرحسین ثقفی برای فیلم سینمایی «مردی که اسب شد» به خاطر کمال گرایی در ارتقای استانداردهای زیبایی شناسی بصری سینمای ایران اهدا شده است . هم چنین تندیس بهترین فیلم در بخش هنر و تجربه به فائزه عزیزخانی برای فیلم سینمایی «روز مبادا» اهدا شده است.

ارسال نظر: