افخمی: برای مردم فیلم می‌سازم نه جشنواره‌ها

کدخبر: 992501

کارگردان سینمایی "روباه" با حضور در خبرگزاری «نسیم»، در گفتگویی تفصیلی از تفکر جشنواره‌ای مدیران سینمایی گفت و اینکه چرا به "روباه" آنطور که باید بها داده نشده است

"روباه" آخرین ساخته بهروز افخمی، یکی از فیلم‌های اکران نوروزی امسال است. افخمی به قرار ما پاسخ داد و در بعدازظهری نسبتا گرم، پذیرای وی در خبرگزاری «نسیم» بودیم. راجع به "روباه" از او پرسیدیم و اینکه چرا با وجود خوش ساخت بودن و موضوع پلیسی، امنیتی آن، نسبت به سایر اکران‌های نوروزی ، جایگاه پایینی را در فروش و جذب مخاطب داشته است.

کارگردان سینمایی "روباه" گفت: از حال و هوای جشنواره مشخص بود که قرار نیست به این فیلم بها داده شود، ولی برایم این موارد عادی شده است.

کارگردان پر فروش سینمایی "عروس" با بیان این که آدم در این سینما باید پوست کلفت‌تر از این حرف ها باشد و با انگیزه و انرژی فراوان به آینده فکر کند، گفت: من فقط برای مردم فیلم می‌سازم و از هیچ کس هم طلبکار نیستم.

افخمی با عنوان اینکه در این سال‌ها مدیران سینمایی و وزارت ارشاد فقط به دنبال سینمای جشنواره‌ای بوده‌اند، اظهار داشت: مدیران ارشاد، با این راهبرد و کارشان باعث شده‌اند که مردم در این سال‌ها اقبالی به سینما نداشته باشند.

به زودی متن کامل این مصاحبه، در «نسیم»، منتشر خواهد شد.

ارسال نظر: