هویت یک پیکر شهید تازه تفحص شده احراز شد

کدخبر: 992564

مسئول روابط عمومی ستاد کمیته مفقودین به ‌«نسیم» خبر داد؛ هویت پیکر شهید تازه تفحص شده "حمدالله سرداری" احراز شد/ پیکر این شهید به زادگاهش اردبیل انتقال یافت

معراج اسدی، مسئول روابط عمومی ستاد کمیته مفقودین نیروهای مسلح به «نسیم» گفت: هویت پیکر شهیدتازه تفحص شده "حمدالله سرداری" پس از گذشت ۳۱ سال از زمان شهادتش توسط آزمایش DNA احراز هویت شد.

وی افزود: پیکر مطهر این شهید بزرگوار ساعتی پیش با استقبال مسئولین و مردم شهید پرور اردبیل وارد فرودگاه اردبیل شد.

اسدی خاطرنشان ساخت: مراسم تشییع پیکر این شهید صبح فردا، چهارشنبه از مقابل مصلی اردبیل آغاز و در گلزار شهدای قاسمیه به خاک سپرده خواهد شد.

گفتنی است، "حمداله سرداری" متولد 1347 در شهر اردبیل است که در سنین نوجوانی بارها قصد عزیمت به جبهه‌های جنگ علیه باطل را داشت، اما به دلیل سن پایین او با اعزامش مخافت می‌شد. اما او توانست سرانجام در تاریخ 25 خردادماه سال 62 بعد از اتمام سال اول راهنمایی به جبهه اعزام شود و سرانجام بعد از چند اعزام مختلف در عملیات خیبر که در اسفند ماه سال 62 انجام شد، در سن 15 سالگی در جزیره مجنون به شهادت رسید. پیکر او در منطقه ماند و وی در شمار شهدای مفقودالاثر قرار گرفت. حالا بعد از گذشت 31 سال از شهادتش پیکرش در جزیره مجنون کشف شده و به خاک سپرده خواهد شد.

ارسال نظر: