مرادخانی: امیدوارم امسال از داشته‌های تئاتر حرف بزنیم

کدخبر: 996526

معاون هنری ارشاد در مراسم افتتاح هفتمین جشن اردیبهشت تئاتر ایران گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر هنرمندان همیشه از نداشته‌ها گله‌مند بودند

به گزارش «نسیم»، هفتمین جشن اردیبهشت تئاتر ایران، با حضور علی مرادخانی معاون هنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی، مهدی شفیعی مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی، سید سعید سرابی مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان رضوی، اتابک نادری مدیر هماهنگی تئاتر استان‌های هنرهای نمایشی، کیوان صباغ رئیس انجمن نمایش استان خراسان رضوی در شهر مقدس مشهد برگزار شد.

در ابتدای این مراسم علی مراد خانی معاون هنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی با اشاره به نام‌گذاری امسال به نام سال تئاتر در حوزه فرهنگ و هنر گفت: این نام‌گذاری امر مبارکی است که توجه وتمرکز بیشتر مسئولان و بخش‌ها و نهادها به مقوله تئاتر را به همراه دارد.

وی در ادامه افزود: ما معتقدیم که در استان‌ها بایستی اقدامات زیادی انجام شود؛ متاسفانه درسال‌های اخیر هنرمندان همیشه از نداشته‌ها گله‌مند بودند ومن امیدوارم امسال از داشته‌ها حرف بزنیم.

معاون هنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی ادامه داد: در دیپلماسی فرهنگی دولت تدبیر وامید، تئاتر جایگاه ویژه‌ای دارد. سعی ما بر این است که در فضاهای بین المللی حضور متفاوتی داشته باشیم که این امر نیازمند تولید آثار فاخر برای رسیدن به این هدف است.

اتابک نادری مدیر هماهنگی تئاتر استان‌های هنرهای نمایشی با اشاره به فعالیت‌های تئاتر در سال 93 عنوان کرد: سال گذشته سال سختی برای تئاتر کشور بود اما خوشبختانه چهار استان با برگزاری چهار جشنواره با کیفیت، ما را در این سال یاری کردند.

سید سعید سرابی مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان رضوی در ادامه این مراسم بیان کرد: دوسال پیش زمانیکه جشن اردیبهشت تئاتر برگزار می‌شد، هنرمندان از جایگاه تئاتر خراسان رضوی و شرایط موجود گلایه داشتند اما خوشبختانه امروز حال وشرایط تئاتر خوب است.

وی افزود: خوشبختانه در سال 93 تئاتر مشهد و استان خراسان رضوی فعال و پویا بوده وحال اهالی تئاتر خیلی خوب بوده است. سال گذشته آثار بیش‌تری از استان درجشنواره‌های کشوری حضور داشته اند وآمار فروش بالاتر رفته است.

در بخش پایانی این مراسم علاوه بر تقدیر از سه هنرمند قدیمی تئاتر خراسان علی اصغر مذهب یوسفی، رضا حسینی و علیرضا سوزنچی از داریوش ارجمند بازیگر تئاتر وسینما وتلویزیون نیز تجلیل شد.

داریوش ارجمند در این مراسم عنوان کرد: عبودیت خداوند، نوکری مردم و خدمت به فرهنگ سرزمینم سه اصل همیشگی زندگی‌ام بوده و خواهد بود.

این هنرمند سپس خطاب به جوانان تئاتر خراسان رضوی گفت: مقلد نباشید، خودتان فکر کنید و زود بزرگ شوید، شما شرایط خوبی دارید زمان ما هرگز حتی یک سالن این چنینی(سالن اصلی تئاترشهر ) وجود نداشت .

این هنرمند قدیمی تئاتر ادامه داد:‌ ما تشنه بودیم و به آب رسیدیم و اینقدر توانمندی نشان دادیم که دیگر کسی را از پایتخت برای اجرای تئاتر به مشهد نفرستادند و تئاتر این شهر را به خودمان سپردند .

ارجمند تاکید کرد: دو سم مهلک در جامعه ، کمیت‌گرایی و فرم‌گرایی هستند و هنر با این دو مبارزه می‌کند و برای همین ماندگار است .

ارسال نظر: