مرفاوی: این فصل بدترین فصل فوتبالی‌ام بود

کدخبر: 1004363

سرمربی پیکان در گفتگو با «نسیم» افزود: در تیم ما بین بازیکنان در پست‌های مختلف هماهنگی نبود/ هنوز تصمیمی برای فصل بعد نگرفته‌ام/ درست نیست کاسه‌ کوزه‌ها سر من شکسته شود/ همه باشگاه از بالا تا پایین خوب نبودند

سرویس ورزشی «نسیم» - سرمربی پیکان می‌گوید در سقوط پیکان تمام عوامل باشگاه نقش داشته‌اند و نمی‌‌شود یک نفر را مقصر دانست. صمد مرفاوی در گفتگو با «نسیم» می‌گوید هنوز تصیمی در مورد فصل آینده نگرفته و بعد از چند هفته استراحت، با مدیران پیکان در مورد آینده‌اش صحبت خواهد کرد.

در نیم فصلی که شما در پیکان بودید، این تیم هیچ پیروزی بدست نیاورد. دلیل این نتایج ضعیف از نظر شما چه بود؟

حتما پیکان مشکلاتی داشت که نتیجه نگرفت. من هم در نتایج ضعیف این تیم مقصر بودم. نمی‌شود این را نادیده گرفت که من هم نتایج خوبی نگرفتم. با این حال این تیم در بسته شدن در اول فصل مشکلاتی داشت و نمی‌شود این موضوع را نادیده گرفت. البته از نظر من فوتبال آنقدر ارزش ندارد که بخواهیم به خاطر آن عملکرد همکاران مان را زیر سوال ببریم و من هم این کار را نمی‌کنم.

اما این تیم در اول فصل ستاره‌های خوبی را جذب کرده بود وخیلی‌ها به پیکان شانس قهرمانی داده بودند. مشکل این تیم از نظر فنی کجا بود؟

من در توانایی ستاره‌هایی که جذب این تیم شدند شک ندارم ولی این را باید بگویم که یک تیم را ستاره‌های آن هدایت نمی‌کنند بلکه هماهنگی درتیم باعث روند موفقیت‌آمیز آن می‌شود. در پیکان هماهنگی لازم وجود نداشت و در بعضی از پست‌ها خوب بازیکن داشتیم ولی در بعضی از پست‌ها بازیکنی نداشتیم که در زمین قرار بدهیم.

چقدر خودتان را در این نتایج مقصر می‌دانید؟

من هم بی‌تردید مقصر هستم و این را در اول صحبت‌هایم هم گفتم. وقتی تیمی شکست می‌خورد همه در آن نقش دارند و سرمربی هم همین وضعیت را دارد. ولی فکر می‌کنم حق من نباشد که همه کاسه و کوزه‌ها سرم شکسته شود.

آیا زمانی که سرمربیگری این تیم را قبول ‌کردید، فکر چنین نتایجی را می‌کردید؟

هرگز فکر نمی‌کردم. اگر فکر می‌کردم که هدایت این تیم ار قبول نمی‌کردم. بدترین نتایج تاریخ دوران مربیگری من رقم خورد و کاری هم نمی‌شود کرد. فکر می‌کنم اتفاق‌های این فصل تجربه تلخ ولی خوبی برای من داشت و سعی می‌کنم از آن درس بگیرم.

قبول دارید خیلی از بازیکنان ستاره پیکان در این فصل در حد نام خودشان بازی نکردند؟

خواهشی از شما دارم و آن هم این است که من را بازیکنان در نیدازید. به هرحال همه بازیکنان زحمت خود را کشیدند و این درست نیست که بخواهیم تقصیرها را گردن یک نفر بیندازیم. من فکر می‌کنم کل مجموعه پیکان از بالا تا پایین خوب نبودند.

آیا از طرف باشگاه پیکان پیشنهاد همکاری برای فصل بعد را دریافت کرده اید یا نه؟

نه کسی با من صحبتی نکرده و خودم هم برای تصمیم‌گیری در مورد فصل بعد نیاز به کمی استراحت دارم. البته باید اول ماجرای پرونده تخلف باشگاه راه‌آهن تمام شود و بعد بتوانیم در مورد آینده با خیال راحت حرف بزنیم.

ارسال نظر: