آیا پای فردوسی‌پور در میان است؟

اصل ۹۰ مجلس به نود رسید

کدخبر: 2006521

سرانجام پس از مدت‌ها انتظار گزارش کمیسیون اصل نود مجلس در مورد فساد در فوتبال منتشر شد.

گروه ورزشی «نسیم آنلاین»، سرانجام پس از مدت‌ها انتظار گزارش کمیسیون اصل 90 مجلس در مورد فساد در فوتبال منتشر شد.

در این گزارش به بخش‌های مختلفی از ناهنجاری‌ها و فساد، دلالی و تبانی در فوتبال اشاره شده اما یک مساله بسیار مهم در آن هست که می‌تواند جنجال‌آفرین باشد. در بخشی از این گزارش آمده است: "یکی از برنامه‌های فوتبالی سیما نیز که مخاطبین بسیاری دارد، بر اساس گزارش‌های متعدد اهالی فوتبال و برخی شواهد و قرائت، نه تنها در افزایش ناهنجاری‌های این ورزش نقش فزاینده داشته است، بلکه برخی شائبه‌ها درباره نقش عوامل اصلی این برنامه، برای اتصال مربیان و بازیکنان خارجی به باشگاه‌های داخلی وجود دارد که موضوع قابل رسیدگی دقیق‌تر است.

بسیاری از اهالی فوتبال با ارائه مستندات و شواهد قابل اعتنا معتقدند که این برنامه با پرداختن به زشتی‌های فوتبال و دامن زدن به این موارد، تداوم می یابد. هر چند این برنامه، توانسته است در برابر برخی معضلات فوتبال هم نقش آفرینی کند اما در مجموع با بررسی عملکرد برنامه ای که حدود یک دهه قدمت دارد، به نظر می رسد که در این برنامه تلویزیونی، گرایش به حاشیه ها بیش از اصل شده باشد."

به نظر می‌رسد این فراز از گزارش مجلس، اشاره مستقیمی به برنامه نود است. برخی سایت‌ها امروز با رمزگشایی از گزارش کمیسیون اصل 90 از اطلاعاتی درباره برادر کوچک‌تر عادل فردوسی‌پور سخن به میان آورده‌اند؛ گفته می‌شود برادر کوچک‌تر فردوسی‌پور که مدتی نیز در آلمان زندگی کرده شاید حلقه مفقوده این حرف و حدیث‌ها باشد.

برخی از سایت‌ها نیز نسبت به این قسمت از گزارش کمیسیون اصل 90 واکنش نشان دادند و آن را بی‌ربط با انتقاداتی که فردوسی‌پور از نمایندگان درخصوص جابجایی امتیاز تیم‌ها بین استان‌های مختلف کرده بود، ندانستند.

باید دید واکنش عادل فردوسی‌پور به این اتهام سنگین چیست و آیا او در برنامه امشب نود به گزارش مجلس درباره فساد در فوتبال می‌پردازد؟

ارسال نظر: