خلعتبری: اطلاعی از مشکلات هادی عقیلی با باشگاه یا سرمربی ندارم

کدخبر: 2011789

بازیکن تیم فوتبال سپاهان گفت: عقیلی کاپیتان‌ و هم‌تیمی من است، او بیش از ۱۲ سال در سپاهان حضور داشته و باید این مسئله هرطور بود حل می‌شد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، هافبک تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان گفت:مشکل مالی در همه باشگاه‌های ایران وجود دارد و ما هم مثل تمام بازیکنان و تیم‌ها از این دوران عبور می‌کنیم.

محمدرضا خلعتبری در مورد پایان اعتصاب بازیکنان سپاهان و مشکلات این تیم گفت: کدام اعتصاب؟! اصلا این مسئله صحت ندارد. همواره از ابتدای فصل برنامه بازی ما طوری بوده که یک روز پس از مسابقه ریکاوری خواهیم داشت و روز بعد را استراحت می‌کنیم.

او ادامه داد: وجود مشکل مالی در سپاهان را انکار نمی‌کنم ولی مسئولان باشگاه گفتند هرچه زودتر این مسئله برطرف می‌شود. این را هم در نظر بگیرید مشکل مالی در همه باشگاه‌های ایران وجود دارد و ما هم مثل تمام بازیکنان و تیم‌ها از این دوران عبور می‌کنیم. برای مدعی قهرمانی شدن دوباره سپاهان باید تمام مجموعه تیم دست به دست هم دهیم.

هافبک سپاهان در مورد وضعیت بد نتیجه‌گیری سپاهان در این فصل اظهار کرد: این مسئله را قبول دارم. تاکنون چنین وضعیتی در سپاهان نبوده ولی امیدوارم مشکلات تیم هرچه زودتر رفع شده و بتوانیم از بحران خارج شویم تا دوباره در جمع تیم‌های بالای جدول حضور پیدا کنیم.

خلعتبری پیرامون اخراج هادی عقیلی از سپاهان عنوان کرد: او یکی ازکاپیتان ها و هم‌تیمی من است. اطلاعی از مشکلات او با باشگاه یا سرمربی ندارم . واقعا از اتفاقی که برای هادی رخ داده ناراحت هستم چون او بیش از ۱۲ سال در سپاهان حضور داشته و باید این مسئله هرطور بود حل می‌شد. او اضافه کرد: ان‌شاالله هرچه زودتر هادی به تیم برگردد چون تمام تیم از اتفاقی که برای او افتاد شوکه شدند.

خلعتبری پیرامون اینکه به علی کریمی اجازه عدم پنالتی زدن برابر سایپا نداد و درگیری‌اش با این بازیکن گفت: وقتی شیمبا گفت پنالتی نمی‌زنم علی(کریمی) خواست این کار را انجام دهد ولی به دلیل عدم گل شدن پنالتی‌اش در جام حذفی مقابل ذوب‌آهن گفتم من پنالتی را خواهم زد که از بدشانسی‌ام فلاح‌زاده مقابل آن ایستاد. وقتی توپ نخواهد گل شود کاری از دست من بر نمی‌آید و این مسائل طبیعی است. من و علی هیچ درگیری با هم نداشتیم و از یکدیگر ناراحت نیستیم.

ارسال نظر: