مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان:
سازمان بازرسی از وزیر خواسته اساسنامه فعلی فدراسیون فوتبال به تصویب هیات دولت برسد
رضا حسنیخو مدیر کل مرکز حراست میگوید اساسنامه فعلی فدراسیون فوتبال مطابق نامه سازمان بازرسی کل کشور مصوبه هیات دولت را ندارد و باید مراحل قانونی آن طی شود.
به گزارش « نسیم آنلاین »، رضا حسنیخو مشاور وزیر ورزش و جوانان و مدیرکل مرکز حراست در گفتگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان در مورد اخرین وضعیت انتخابات فدراسیون فوتبال توضیحاتی داد:
بازرسی کل کشور خواستار طی شدن مراحل قانونی اساسنامه فعلی استرضا حسنیخو مدیر کل مرکز حراست درباره نبود مصوبه برای اساسنامه فعلی فدراسیون فوتبال گفت: اساسنامه فعلی مطابق نامه سازمان بازرسی کل کشور مصوبه هیات دولت را ندارد و آنها در نامه ای به وزیر ورزش و جوانان خواسته اند مطابق قانون فهرست نهادها و موسسات عمومی غیر دولتی ، اساسنامه فدراسیون فوتبال مصوبه هیات وزیران را داشته باشد.
مشاور وزیر ورزش و جوانان درباره ادعای تایید اساسنامه در دولت توسط مسئولان ورزش و سرپرست وقت فدراسیون فوتبال در سال 1386 که در مقدمه اساسنامه فعلی هم ذکر شده است گفت: این اتفاق با استعلام سازمان بازرسی کل کشور از دولت نیفتاده است و آنها باید پاسخگو باشند.
مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: سازمان بازرسی کل کشور در این مورد با مسئولان فدراسیون فوتبال هم جلسه ای داشته و این موارد به انها هم اعلام شده است.
استعلام امنیتی نامزدهای فدراسیون فوتبال با حراست وزارت ورزش و جوانان استحسنیخو درباره نحوه استعلام برای نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال گفت: این موضوع در دو بخش خواهد بود. یکی صلاحیت های عمومی که با هیات سه نفره است و بخش دوم صلاحیت های امنیتی که این موضوع بر عهده حراست وزارت ورزش و جوانان است.
وی درباره زمان اعلام قطعی اسامی برای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال افزود: هر چه سریعتر مدارک و اسامی نامزدها به دست ما برسد، تلاش میکنیم نتایج استعلامها را تا پایان فروردین سال آینده اعلام کنیم.
موفقیت ایران در امنیت برگزاری بازیهای بین المللیمشاور وزیر ورزش و جوانان و مدیر کل حراست درباره تامین امنیت بازیهای بین المللی در ایران گفت: خوشبختانه در روزهای گذشته شاهد برگزاری چند بازی در سطح لیگ قهرمانان آسیا و حتی میزبانی بازیهایی که فیفا به ایران واگذار کرده بودیم. همانطور که همه ملاحظه کردند مشکلی نداشتیم و در امنیت و صحت کامل پذیرایی میهمانان خارجی و تیم ها بودیم و انشاالله خواهیم بود.