افشین پیروانی در برنامه نود:

چرا با توجه به اخلاق تند کی‌روش بهانه دستش می‌دهید؟

کدخبر: 2021014

مدیر تیم ملی فوتبال گفت: چرا با توجه به اخلاق تند کی‌روش بهانه دستش می‌دهید؟ وقتی امکانات مدنظر را برای مربیای که سابقه کار در پرتغال، رئال و منچستر را دارد نمی‌گذارید بهانه دستش می‌دهید تا اعتراض کند و این اعتراض هم کاملا به حق است.

به گزارش « نسیم آنلاین »، افشین پیروانی، مدیر تیم ملی بعنوان میهمان ویژه بخش اول برنامه نود بعد از بررسی دو بازی تیم ملی در استودیوی این برنامه حاضر شد و به سوالات عادل فردوسی پور پاسخ داد.

پیروانی در ابتدای صحبت هایش ضمن تبریک سال نو و صعود تیم ملی به مرحله بعدی انتخابی جام جهانی، یاد و خاطره مرحوم قایقران را هم زنده کرد و گفت: من واقعا متاسفم اینجا حاضر شده ام که درباره چیزهایی صحبت کنم که نیاز اولیه تیم ملی و فوتبال است و حریفان ما اصلا به این دغدغه فکر نمی کنند.

وی ادامه داد: ما 24 ساعت قبل از بازی نمی دانستیم زمین تمرین ما کجاست. مدیر تیم هند به گونه ای برخورد کرد که چرا زمین شماره یک را به ما داده اید تا تمرین کنیم. در مقابل عمان هم همینطور بود و ما به خاطر بارندگی گفتیم تمرین نکنیم اما عمانی ها با مشاهده زمین شماره یک آن را نامناسب دانستند. زمین نفت را هم مربی تیم ملی جوانان که آن را برای تیم خودشان پسندیده بودند به ما معرفی کردند. 20 متر طول زمین کوچک بود و خیلی از دوستان نمی دانستند این زمین کجاست.

پیروانی درباره زمین قوامین گفت: این زمین هم در اجاره تیم ملی عراق است و مایک دقیقه هم نتوانستیم برویم. پیراهن تیم ملی بعد از هر بازی شسته می شود و دوباره به آنها داده می شود. این در شان تیم ملی ایران نیست. تیمی که در رنکینگ آسیا در رتبه اول قرار دارد. امیدوارم با قرارداد جدید این مشکلات به وجود نیاید. وقتی مربی بزرگی می آوریم باید امکانات مدنظر او نیز فراهم کنند.

وی ادامه داد: کسی که می خواهد دومین بار تیم ملی را به جام جهانی ببرد این زیاده خواهی است که می گوید زمین خوب، پیراهن مناسب و بازی تدارکاتی مدنظر دارد؟ ما چند وقت دیگر المپیک داریم چرا کسی امکانات لازم را در اختیار ورزشکاران قرار نمی دهند که بعد انتظار نتایج مدنظر را داشته باشند. چرا بازیکنان تیم ملی باید با یک پرواز مناسب ترانسفر نشوند که برای آنها مشکلاتی به وجود آید و هم ما و هم باشگاه از این مساله متضرر شود.

پیروانی با انتقاد از اسدی، دبیرکل فدراسیون فوتبال از او خواست مشکلاتش را با تیم ملی نادیده بگیرد و کمی منطقی تر درباره مشکلات تیم ملی صحبت کند.

مدیر تیم ملی ادامه داد: آقای کی روش را کسانی که به موفقیت تیم ملی فکر می کنند دوست دارند. چرا با توجه به اخلاق تند کی روش بهانه دستش می دهید؟ خب وقتی امکانات مدنظر را برای مربی ای که سابقه کار در پرتغال، رئال و منچستر و ... را دارد نمی گذارید بهانه دستش می دهید تا اعتراض کند و این اعتراض هم کاملا به حق است.

ارسال نظر: