سرمربی بنیادکار در نشست خبری:

میزبانی ذوب آهن خوب بود/ باید در اسرع وقت نتیجه امروز را فراموش کنیم

کدخبر: 2021287

سرگئی لوشان گفت: باید در اسرع وقت نتیجه امروز را فراموش کنیم؛ نتیجه خوبی برای ما نبود و کنترل بازی از دست ما در رفت و مشخص نبود چه اتفاقی برای تیم ما رخ داد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، سرگئی لوشان پس از شکست 5 بر 2 مقابل ذوب آهن در نشست خبری گفت: باید در اسرع وقت نتیجه امروز را فراموش کنیم. نتیجه خوبی برای ما نبود و کنترل بازی از دست ما در رفت و مشخص نبود چه اتفاقی برای تیم ما رخ داد.

سرمربی بنیادکار در مورد اینکه آیا این شکست سنگین را پیش بینی می‌کرد، گفت: این فوتبال است و هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و ضمانتی برای برد در یک بازی وجود ندارد و باید تلاش کنیم در بازی های بعد بهتر شویم. همانطور که گفتم باید خیلی زود این باخت را فراموش کنیم.

لوشان در مورد اینکه کدام تیم‌ها را شانس صعود می‌داند، گفت: ما نتیجه بازی دیگر را شنیدیم که لخویا تیم النصر را شکست داده و ما روی کاغذ هنوز شانس برای صعود داریم و اگر در دو بازی آینده پیروز شویم ممکن است صعود کنیم. از میزبانی هم راضی هستم همانطور که در نشست خبری قبل از بازی گفتم میزبانی ذوب آهن خوب بود.

ارسال نظر: