خیلی به این تیم اعتقاد دارم

منصوریان: به هواداران قول می‌دهم که یک تیم باصلابت درست می‌کنم/ نیمه دوم استقلال مدنظر من بودیم

کدخبر: 2054083

سرمربی استقلال گفت: امروز به هواداران قول می‌دهم که یک تیم با صلابت درست می‌کنم. تیمی که هیچ شک و شبهه‌ای نداشته باشد. ما باید روح جنگندگی داشته باشیم و آن را به سکوها انتقال دهیم.

به گزارش « نسیم آنلاین » و به نقل از سایت استقلال، علیرضا منصوریان بعد از تساوی تیمش برابر پیکان در خصوص بازی اظهار داشت: دو نیمه متفاوت را در این بازی شاهد بودیم. تقریبا 20 تا 25 دقیقه نیمه دوم آن شکلی که من دوست دارم را استقلال ارائه داد. 5 موقعیت در آن دقایق به دست آوردیم. در آن دقایق جانانه بازی می کردیم و می‌شد برنده شویم. تیم پیکان در برخی دقایق خیلی خوب بود. به بازیکنانم گفتم که هوادارانمان 20 دقیقه بازی جانانه دیدند. این جانانه بازی کردن را هم امید ابراهیمی شروع کرد. بعد از ابراهیمی، اسماعیلی، باقری و حیدری کار را آغاز کردند.

وی ادامه داد: خیلی به این تیم اعتقاد دارم. روزهای سخت را می گذرانیم. به بازیکنانمان گفته‌ام که باید برای هواداران کارگری بکنیم. با شروع تمرینات، باید با لباس کارگری برای هواداران تلاش کنیم. امروز به هواداران قول می‌دهم که یک تیم با صلابت درست می‌کنم. تیمی که هیچ شک و شبهه‌ای نداشته باشد. ما باید روح جنگندگی داشته باشیم و آن را به سکوها انتقال دهیم. هوادار می‌خواهد به جای 20 دقیقه 90 دقیقه جانانه بازی کنیم.

سرمربی استقلال عنوان کرد: از حمایت و اتحاد هواداران تشکر می کنم. مطمئنم که بعد از تعطیلات تیم ملی به سرمنزل مقصود می رسیم. می خواهم که این اتحاد در تیم حفظ شود. جوانانی داریم که ما را امیدوار کردند. تیمی که لباس استقلال را می پوشد، جانش را برای این تیم می‌گذارد. ما در نقطه‌ای هستیم که باید نهایت قدردانی را از هواداران داشته باشیم. البته تیم پیکان هم عالی بازی کرد.

منصوریان در خصوص وضعیت چمن وضعیت ورزشگاه شهر قدس گفت: خوشبختانه دغدغه ای به اسم چمن امروز نداشتیم. دست عزیزان را می بوسم. ابزار ما زمین است. امکانات خیلی خوبی در اینجا بود. بدون هیچ دغدغه ای وارد زمین شدیم. احترام زیادی برای پورحیدری ایجاد کردند و امیدوارم یک اردویی برای فوتبال کشور باشد. امیدوارم بعد از آزادی و گسترش فولاد تبریز یک زمین خوب دیگر داشته باشیم.

سرمربی استقلال در خصوص برنامه این تیم در تعطیلات لیگ عنوان کرد: سه روز تمرین را تعطیل خواهیم کرد. آقای افتخاری به من قول داده جای ما ثابت شود و مدام به این زمین و آن زمین نرویم. ما باید بتوانیم یک جای ثابت باشیم. از سه شنبه کار را آغاز می کنیم. نشانه از چند جوان خوب هم در تعویض هایم دیده ام. چهار دیدار دوستانه خواهیم داشت و تمرینات را مثل مسابقات برگزار می کنیم و کمی فشار کار اختصاصی را بالا می بریم و روحیه جنگندگی تیم را بالا می بریم. بازهم از هوادارانی که با روحیه خود تیم را رو به جلو می برند تشکر می کنم و به آنها می گویم که از صبرتان متشکرم.

همچنین سرمربی استقلال در پایان دیدار تیمش مقابل پیکان در مقابل دوربین‌های تلویزیونی گفت: من بار دیگر از حمایت‌های تماشاگران تشکر می‌کنم. آنها امروز باز هم ما را شرمنده خودشان کردند. این قول را به تمامی هواداران می‌دهم که بعد از تعطیلات تیمی با صلابت و منسجم را شاهد خواهند بود.

وی افزود: امروز فشار زیادی روی بازیکنان ما بود و آنها در 20 دقیقه آخر از جان مایه گذاشتند. من در بازی‌های آینده پیراهن تیمم را به بازیکنی می‌دهم که مثل این 20 دقیقه آخر بازی کند و حاضر باشد برای هواداران سنگ تمام بگذارند و لیاقت این پیراهن را داشته باشد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در واکنش به این پرسش که فکر نمی‌کند با این صحبت‌ها انتظار هواداران را از تیمش بالا می‌برد، گفت: نباید انتظار این را داشته باشید که من غیر از این صحبت کنم. من آمده‌ام که مشکل استقلال حل شود و این تیم طوری بازی کند که هواداران انتظار دارند. من باید مقابل حمایت از هواداران تیمم را طوری آماده کنم که تیم باب میل آنها بازی کند. تیم ایده‌آل من تیمی است که در 20 دقیقه آخر بازی امروز ظاهر شد، فوتبالی که بازیکنان با جان و دل بازی کردند و فقط به خاطر هواداران بود.

منصوریان درباره اینکه از رختکن تیمش در این بازی فیلمبرداری شده بود گفت: این کار زشت نباید انجام می‌شد. از بالای رختکن ما فیلمبرداری کرده بودند که نباید این اجازه را به آنها می‌دادند. رختکن ما جای محرمانه است و اسرار ما در آنجاست. در هر صورت من تشکر می‌کنم از مسئولان ورزشگاه که واقعاً امروز همه چیز در ورزشگاه عالی بود. چمن اینجا واقعاً باکیفیت است و امکانات خیلی خوبی هم در ورزشگاه وجود داشت.

وی در خاتمه عنوان کرد: برنامه‌ ما در تعطیلات این است که یک دفاع وسط جذب کنیم و سه روز هم به بازیکنان استراحت خواهیم داد و در 24 روز هم چهار بازی دوستانه انجام خواهیم داد.

ارسال نظر: