پایین و بالای داوری را دیده‌ام

فغانی: دو تیم بازی جوانمردانه‌ای را به نمایش گذاشتند/ هر بازی سختی خودش را دارد

کدخبر: 2062708

داور بین‌المللی فوتبال ایران گفت: بازی خوبی بود و ۲ تیم بازی جوانمردانه‌ای به نمایش گذاشتند به طور کلی مشکل خاصی در دیدار نبود.

به گزارش « نسیم آنلاین »، علیرضا فغانی پس از قضاوت در دربی 83 در پاسخ به این پرسش که آیا قضاوت در این دیدار سخت‌تر بوده است یا فینال المپیک اظهار داشت: هر بازی سختی خودش را دارد و نمی‌توان گفت این بازی سخت‌تر است یا آن بازی، قضاوت در تمام مسابقات سخت‌ است و هیچ بازی آسان نیست.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود او اکنون بهترین داور ایران و آسیا است، عنوان کرد: این نظر لطف دوستان است. من هم پایین و هم بالای داوری را دیده‌ام و روی داوران فشار وجود دارد. خدا را شکر می‌کنم که از عهده قضاوت این دیدار به خوبی بر آمدیم.

داور کشورمان در مورد بازی نیز گفت: بازی خوبی بود و 2 تیم بازی جوانمردانه‌ای به نمایش گذاشتند به طور کلی مشکل خاصی در دیدار نبود.

ارسال نظر: