بیرانوند پس از خروج از دادسرا: مشکلم حل شد+عکس
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل شکایت باشگاه نفت تهران به دادسرا احضار شده بود پس از حضور در دادسرا اعلام کرد که مشکلش حل شده است.
به گزارش « نسیم آنلاین »، علیرضا بیرانوند دروازهبان شماره یک تیم ملی و باشگاه پرسپولیس، پس از پیروزی تیمش مقابل نفت تهران، اظهارات تندی را علیه مسئولان باشگاه پیشین خودبه زبان آورد که موجب شد مسئولان باشگاه نفت تهران از وی شکایت کنند.
بر همین اساس شرکت بهنام پیشروی کیش اسپانسر باشگاه نفت تهران بهسبب اظهارات صورت گرفته علیرضا بیرانوند بهصورت رسمی از او شکایت کرده است.
علیرضا بیرانوند که با شکایت مالک باشگاه نفت تهران لحظاتى پیش در حالى که بیشتر چهرههاى ورزشى و هم تیمىهایش نیز او را همراهى مىکردند وارد دادسراى فرهنگ شد.
سیدجلال حسینى، وحید امیرى، سعید لطفى، على سیدى، سیامک کوروشى از چهرههایى محسوب مىشوند که او را همراهى مىکنند.
علیرضا بیرانوند در هنگام خروج از دادسرا فقط این جملات را به زبان آورد: "مشکل خاصی نبود و مشکل حل شد."