حسن زمانی: درباره کاهش قرارداد بازیکنان استقلال صحبتی نشد
عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال در رابطه با اینکه آیا در جلسه امروز، کاهش قرارداد بازیکنان استقلال تصمیمی گرفته شد یا خیر، عنوان کرد: با توجه به اینکه جلسه در خصوص اسپانسر طولانی شد، به این بحث نرسیدیم و قرار شد که هفته آینده به این موضوع رسیدگی کنیم.
به گزارش « نسیم آنلاین »، تسنیم نوشت: حسن زمانی درباره جلسه امروز (سهشنبه) هیأت مدیره استقلال اظهار داشت: یکی دو هفته بود که جلسهای برگزار نکرده و به همین خاطر امروز همه مسائل را بررسی کردیم. در رابطه با اسپانسر صحبت شد که در این زمینه، نماینده اسپانسر و همچنین هیئت مدیره مسائل خودشان را مطرح کردند. در نهایت خروجی این بحث خوب بود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در رابطه با کاهش قرارداد بازیکنان استقلال تصمیمی گرفته شد یا خیر، عنوان کرد: با توجه به اینکه جلسه در خصوص اسپانسر طولانی شد، به این بحث نرسیدیم و قرار شد که هفته آینده به این موضوع رسیدگی کنیم.
عضو هیأت مدیره استقلال در واکنش به استعفای محمود گودرزی از وزارت ورزش و جوانان گفت: شنیدهام که استعفای گودرزی تکذیب شده و فکر نکنم در این مقطع بخواهد استعفا کند. با توجه به مدت زمان باقیمانده تا پایان دوره اول ریاست جمهوری، حضور گودرزی میتواند در وزارت ورزش موثر باشد.
زمانی در مورد اختلافات بین سیدرضا افتخاری و مسعود معینی عنوان کرد: قرار شد مسائلی که درون خانواده استقلال باشد، در خود خانواده حل شود. موضوع کوچکی بود که جمع شد و در حدی نبود که بخواهیم صحبت کنیم. از این پس همه مسائل خانوادگی در خود باشگاه حل و فصل خواهد شد.