پول به موقع تزریق شود نتیجه بهتری می‌گیریم

سرمربی تیم فوتبال بانوان استقلال: عملی نشدن وعده مسئولان باشگاه باعث شد چند بازیکنم را از دست بدهم

کدخبر: 2069867

تیم فوتبال بانوان استقلال برابر آرسن با نتیجه پرگل ۶ بر ۲ به پیروزی رسید تا جایگاه بهتری در جدول رده بندی لیگ برتر به دست آورد.

گروه ورزشی « نسیم آنلاین »، تیم فوتبال بانوان استقلال برابر آرسن با نتیجه پرگل 6 بر 2 به پیروزی رسید تا جایگاه بهتری در جدول رده بندی لیگ برتر به دست آورد.

مریم حسن‌زاده، سرمربی تیم فوتبال بانوان استقلال در شرایطی که سرمربی تیم آرسن تهران حاضر به انجام مصاحبه نشد به « نسیم آنلاین » گفت: شرایط بازی به گونه‌ای بود که بازیکنان حریف در 20 دقیقه اول اجازه مسابقه خوب را به شاگردانم ندادند و به همین دلیل در دقیقه 20 گل اول را دریافت کردیم، اما در ادامه شاگردانم به تدریج عملکرد خوبی داشتند و توانستیم گل‌های خورده شده را جبران کنیم.

وی افزود: خوشبختانه بازیکنانمان به تدریج هماهنگ بازی کردند و توانستند از موقعیت‌هایی که داشتند، استفاده کنند. می‌توانستیم در موقعیت‌هایی که داشتیم بهتر از این عمل کنیم، اما برخی بازیکنانمان در تیم ملی هستند و نمی‌توانند به صورت کامل در اختیار باشگاه باشند و به همین دلیل کمی ناهماهنگی میان بازیکنانمان است و امیدواریم بعد از اینکه اردوهای تیم ملی به پایان رسید بتوانیم در فرصت مناسب و با همکاری باشگاه اردوی یک هفته‌ای را برگزار کنیم تا با در اختیار گرفتن شاگردانم و انجام یکی دو بازی دوستانه هماهنگی بیشتری داشته باشیم.

حسن‌زاده درخصوص تیم آرسن تهران نیز اظهار داشت: تیم آرسن بیشتر بازیکنان فصل گذشته استقلال را در ترکیب داشت و قصد داشتند عملکرد بهتری برابر تیم ما داشته باشند که البته کار را برای ما سخت کرد، اما به تدریج شاگردانم بهتر بازی کردند و توانستند نتیجه بازی را به نفع خود تغییر دهند.

وی با اشاره به هدف از حضور تیم استقلال در لیگ برتر فوتبال بانوان گفت: باشگاه استقلال با این هدف تیم بانوان را تشکیل داد که در لیگ برتر حضور داشته باشد و نیم نگاهی هم به بالای جدول رده بندی مسابقات دارد. برای قهرمانی که کار خیلی سختی داریم، اما به دنبال رسیدن به جایگاه سوم تا ششم جدول هستیم که البته با وجود بازیکنان جوان و کم تجربه‌ای که در اختیار دارم کار کمی سخت است، اما اگر چند بازیکن را به ترکیب تیم اضافه کنیم شرایط بهتر می‌شود.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران به مشکلات سال‌های گذشته تیم استقلال اشاره و خاطرنشان کرد: مشکل سالهای قبل ما این بود که بودجه تیم را دیر تزریق می کردند. ما امیدواریم امسال با شرایطی که در باشگاه وجود دارد پول را در موعد مقرر دریافت کنیم که فشار کمتری روی کادر و بازیکنان باشد، چون قرارداد بازیکنان خیلی زیاد نیست اگر پول به موقع به تیم برسد مشکلات ما کمتر می شود و نتایج بهتری هم می‌توانیم کسب کنیم.

وی ادامه داد: فصل‌های قبل پول خیلی دیر به تیم می‌رسید. ما تیم را خیلی خوب می‌بستیم، اما به دلیل دیر عملی شدن وعده های باشگاه بازیکنان خیلی راحت بدون اینکه پولی را دریافت کنند از باشگاه می‌رفتند. فصل قبل چهار بازیکن موثرم که در تیم ملی بزرگسالان بودند را در نیم فصل دوم در اختیار نداشتیم که باعث شد، با مشکل مواجه شویم.

ارسال نظر: