افتخاری: از هر ۳ منبع مالی حق‌پخش، تبلیغات محیطی و بلیط‌فروشی محروم هستیم

کدخبر: 2091201

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: در تمام دنیا از سه منبع حق پخش، تبلیغات محیطی و بلیط فروشی درآمد زایی می‌شود ولی ما از هر سه منبع محروم هستیم.

به گزارش « نسیم آنلاین » و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، مدیران عامل سه باشگاه استقلال، پرسپولیس و تراکتورسازی امروز قراردادی را با بیمه ایران امضا کردند.

در این مراسم یک پیراهن استقلال از طرف افتخاری به مدیرعامل بیمه ایران داده شد.

در حاشیه این مراسم، سید رضا افتخاری گفت: جا دارد از آقای پورکیانی مدیرعامل شرکت بیمه ایران بابت این مراسم و حمایتی که از سه باشگاه استقلالف پرسپولیس و تراکتورسازی انجام داده‌اند تشکر کنم. این یک واقعیت است که هر سه باشگاه به لحاظ مالی مشکلاتی دارند. هر سه تیم هواداران زیادی دارند ولی مشکلات مالی آنها را اذیت می‌کند. در تمام دنیا از سه منبع حق پخش، تبلیغات محیطی و بلیط فروشی درآمد زایی می‌شود ولی ما از هر سه منبع محروم هستیم.

او افزود: ما می بینیم که مردم چقدر به این سه تیم و اخبار آن علاقمند و حساس هستند. باید به آرامش برسیم و امیدوارم این قرارداد و تفاهم نامه بخشی از مشکلات را حل کند.

ارسال نظر: