رحیمی: بین باشگاه پرسپولیس و اسپانسر مشکل خاصی وجود ندارد

کدخبر: 912328

مدیرعامل پرسپولیس افزود: هیچ استعفایی در کار نبود و مسائل مربوط به باشگاه و تیم را همه روزه به طور جدی پیگیری می‌کنم/ در تلاش هستیم هرچه زودتر پولادی را در کنار تیم داشته باشیم

به گزارش «نسیم»، علیرضا رحیمی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: به منظور ایجاد هماهنگی‌های لازم در موارد مختلف، امروز در وزارت ورزش و جوانان با حضور آقایان؛ امیر رضا خادم و گرشاسبی نشست خوبی با اسپانسر باشگاه داشتیم تا این فصل را با قدرت بیشتری ادامه بدهیم.
وی ادامه داد: هر چند بین باشگاه پرسپولیس و شرکت بهنام پیشرو کیش به عنوان اسپانسر باشگاه مساله خاصی وجود نداشت، این نشست برگزار شد و برای همکاری‌های نزدیک‌تر و بیشتر هماهنگی‌های لازم به عمل آمد تا در مواردی که مد نظر طرفین قرار داشت، برای اجرای بهتر برنامه‌ها تصمیم‌گیری کنیم.
مدیر عامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: بر این اساس جلسه خوبی را پشت سر گذاشتیم که آقای خادم در جریان آن نقش بسزایی را ایفا کردند.
رحیمی با اشاره به پاره‌ای شایعات طرح شده در روزهای اخیر تصریح کرد: هیچ استعفایی در کار نبود و مسائل مربوط به باشگاه و تیم را همه روزه به طور جدی پیگیری می‌کنم و برای حضور هر چه قدرتمندتر پرسپولیس در صحنه‌های مختلف با تمام قوا در تلاش هستیم. بدون تردید باشگاه بزرگی چون پرسپولیس همه روزه با مسائل و مشکلات مختلف روبرو می‌شود که آنها را با کمک وزارت ورزش، هیأت مدیره و اسپانسر از پیش رو بر می‌داریم.
مدیر عامل پرسپولیس همچنین درباره آخرین وضعیت مهرداد پولادی گفت: از جمله مسائلی که در روزهای گذشته پیگیر آن بودم، موضوع آقای پولادی بود که در نهایت امروز از ساعت 18 جلسه خوبی داشتیم و در تلاش هستیم با مذاکراتی که در حال انجام است، او را هر چه زودتر در کنار خودمان داشته باشیم.
ارسال نظر: