مربی دروازه‌بان‌های استقلال: فروزان هفت تک به تک گرفته و عملکردش استثنایی بوده است

کدخبر: 918993

کریم بوستانی در گفتگو با «نسیم» افزود: عده‌ای می‌خواهند برای فروزان مشکل ایجاد کنند تا او نتواند عملکرد موفقی داشته باشد/ استقلال امسال هیچ مشکلی درون دروازه‌اش نخواهد داشت

بوستانی در مورد انتقادهایی که به محسن فزوزان بعد از بازی با سایپا شده است به «نسیم» گفت: کسانی‌که به عملکرد فروزان انتقاد می‌کنند، چیزی از دروازه‌بانی سر در نمی‌آورند. فروزان در این چهار هفته هفت موقعیت تک به تک گرفته و از این نظر یک دروازه‌بان استتثنایی است. او تا در بازی با سپاهان سه، استقلال خوزستان سه و سایپا یک موقعیت تک به تک را مهار کرده و انتقادهایی که در مورد او می‌شود درست نیست.

او ادامه داد: فروزان حداقل می‌تواند هفت سال برای استقلال یک دروازه‌بان مطمئن باشد. او تجربه بازی در تیم‌های پرطرفدار را دارد و می‌تواند خیلی در این فصل به ما کمک کند.

مربی دروازه‌بان‌های استقلال ادعا می‌کند تیمش امسال مشکل دروازه‌بانی نخواهد داشت: من به امیرخان قول داده‌ام که از بین فروزان و داسیلوا هرکدام درون دروازه قرار بگیرد، استقلال با مشکل دروازه‌بانی روبرو نخواهد شد. قول می‌دهم امسال دروازه، نقطه قوت استقلال باشد.

ارسال نظر: