مدافع سپاهان: خوشحالم که می‌توانم مقابل ملوان بازی کنم

کدخبر: 923669

شجاع خلیل‌زاده در گفتگو با «نسیم» افزود: کاری نکرده بودم که محروم شوم/ در این سه هفته با بدشانسی نتوانستیم نتیجه بگیریم/ صد در صد یکی از شانس های مسلم قهرمانی هستیم

خلیل‌زاده در مورد بخشیده شدن یک جلسه از محرومیتش به «نسیم» گفت: واقعا از این مساله خوشحال هستم. من نمی دانم در گزارش ناظر داوری چه چیزی نوشته شده بود که من را چهار جلسه محروم کردند ولی این را می توانم بگویم در هیچ کاری نکرده بودم. حالا دیگر این مساله را فراموش کرده‌ام و امیدوار هستم از این هفته بتوانم برای تیمم مفید بازی کنم.

او در مورد نتیجه نگرفتن سپاهان در سه هفته اخیر هم گفت: واقعا بدشانسی آوردیم چون در این هفته‌ها بازیکنان مصدوم و محروم زیادی داشتیم. با این حال عملکردمان خوب بود و می‌توانستیم نتایج بهتری بگیریم اما شک نکنید هنوز هم شانس مسلم قهرمانی هستیم. دیگر فرصت اشتباه کرده نداریم و باید نتایج گذشته را جبران کنیم.

ارسال نظر: