خلعتبری: واقعا در این فصل داوری‌ها ما را اذیت کرده است

کدخبر: 931144

مهاجم سپاهان در گفتگو با «نسیم» افزود: همه مهاجمان ما بازیکنانی هستند که در فصل‌های قبل گل‌های زیادی زده‌اند و ما مشکل مهاجم تمام کننده نداریم/ در بازی با تراکتورسازی روز با شکوهی را برای تماشاگرانمان رقم می‌زنیم

خلعتبری در آمار ضعیف گلزنی‌های تیمش با وجود موقعیت‌های زیادی که بدست می‌آورد گفت: واقعا خودم هم نمی‌دانم چرا توپ‌های ما گل نمی‌شود. ما در هر بازی پنج شش بخت مسلم گلزنی را از دست می‌دهیم. توپ‌های ما زیاد به تیرک می‌خورد و به نظر من ما خیلی بدشانس هستیم. فکر نمی‌کنم مشکل تمام کننده داشتیم. پریرا فصل گذشته برای فولاد گل‌های زیادی زد و من هم برای پرسپولیس شش هفت گل زدم. ما فقط بدشانس هستیم و امیدوار هستم این بدشانسی‌ها دست از سر تیم ما بردارد .

او ادامه داد: واقعا در این فصل داوری‌ها ما را اذیت کرده است. شما دیدید که در بازی با صبا پنالتی‌های ما گرفته نشد و در بازی با فولاد هم همین اتفاق برای تیم ما افتاد. فکر می‌کنم کمی داوری‌ها باید بهتر باشد تا ما هم ضرر نکنیم. البته این را هم بگویم که ما در بازی با صبا، فولاد و ملوان عالی بازی کردیم و برد حق مسلممان بود. امیدوارم بتوانیم در بازی‌های بعدی این نتایج را جبران کنیم .

مهاجم سپاهان در مورد بازی با تراکتورسازی گفت: اینکه محرم نویدکیا به شرایط بازی کردن رسیده برای ما خیلی خوب است. من و محرم ۲ فصل قبل بازی خیلی خوبی برابر تراکتورسازی انجام دادیم و می‌خواهیم در بازی با این تیم دوباره آن روز را تکرار کنیم و شب قشنگی برای تماشاگران سپاهان درست کنیم .

ارسال نظر: