سرمربی پیکان: در تهران با چند تیم بازی دوستانه برگزار میکنیم تا تیم را در شرایط خوبی نگه داریم
منصور ابراهیمزاده در گفتگو با «نسیم» افزود: مطمئن باشید میتوانیم از این بهتر باشیم/ اولین بازی ما بعد از تعطیلات با تراکتورسازی است که برای ما بسیار مهم است
ابراهیمزاده در مورد برنامهاش در تعطیلات لیگ به «نسیم» گفت: چهار روز تمرینات را تعطیل کردهایم و بعد از آن تمرینات را در تهران آغاز میکنیم. برنامهای برای رفتن به اردو نداریم و میخواهیم در تهران ۲ بازی دوستانه با تیمهای لیگ برتری برگزار کنیم تا از شرایط بازی خارج نشویم .
او ادامه داد: اولین بازی ما بعد از تعطیلات با تراکتورسازی است. این تیم هم اکنون صدرنشین لیگ برتر است و در بازیهایش کیفیت فوق العادهای نشان داده است. این بازی برای ما فوق العاده اهمیت دارد و به همین دلیل هم باید تا روز بازی تیممان در شرایط آمادگی نگه داریم. این مهمترین مساله است .
او در مورد نتایج خوب تیمش در چند هفته گذشته هم گفت: ما در چهار چنج هفته گذشته خیلی بهتر شدهایم و به هماهنگی خوبی رسیدهایم ولی این بهترین فرم ما نیست. مطمئن باشید ما جا داریم خیلی بهتر از اینها کار کنیم. من میدانم که نتایج ما از این هم بهتر خواهد شد. در نیم فصل دوم نمایش خیلی بهتری از ما خواهید دیدید ولی ما باید بعد از تعطیلات بازیهایمان را با پیروزی پشت سربگذاریم تا بتوانیم موقعیتمان در جدول تثبیت کنیم .