مدیرعامل سپاهان: ۱۰ تا ۱۵ در صد از پیش‌بینی‌‌هایمان عقب هستیم

کدخبر: 945659

مهرزاد خلیلیان در گفتگو با «نسیم» افزود: هنوز اتفاقی نیتاده که بخواهیم از کادر فنی و بازیکنانمان ناراضی باشیم/ هدف تمام اعضای مجموعه سپاهان قهرمانی است و هنوز برای رسیدن به این مساله دیر نشده است

خلیلیان در مورد نتایج ضعیف سپاهان در چند هفته اخیر لیگ بر‌تر و حذف از جام حذفی به خبرنگار «نسیم» گفت: من قبول دارم که نتایج سپاهان در چند هفته گذشته خوب نبوده است ولی هنوز فرصت زیادی را برای جبران داریم و چیزی را از دست نداده‌ایم. بچه‌ها به خوبی موقعیت حساس لیگ را درک می‌کنند و شما دیدید که در بازی با استقلال خوزستان هم توانستیم به پیروزی برسیم و کمی از زیر فشار خاج شدیم. انشاالله با نتایجی که در هفته‌های آینده می‌گیریم همه نتایج بد ما را فراموش خواهند کرد .

او ادامه داد: همانطور که گفتم ما هنوز چیزی عقب نیفتاده‌ایم و نتایج ما قابل جبران است. ۱۰ تا ۱۵ درصد از پیش بینی‌‌هایمان عقب هستیم که من فکر می‌کنم می‌توانیم در هفته‌های بعدی آن را جبران کنیم. هدف تمام مجموعه سپاهان قهرمانی است و من فکر می‌کنم رسیدن به این مساله برای تیم منسجمی مثل سپاهان اصلا دور از دسترس نیست. تیم خوبی را در اختیار داریم و در ۲ بازی باقی مانده تا پایان نیم فصل حتما شرایطمان را در جدول بهتر می‌کنیم تا بتوانیم در نیم فصل دوم با تقویتی که تیم را می‌کنیم، بتوانیم جام قهرمانی را بالای سر ببریم .

مدیرعامل سپاهان ادعا می‌کند حتی اگر تیمش برابر استقلال خوزستان برنده نمی‌شد هم بازیکنان و کادر فنی سپاهان را جریمه نمی‌کرد: حتی اگر ما در بازی با استقلال خوزستان هم برنده نمی‌شدیم بازیکنان و کادرفنی را جریمه نمی‌کردیم. اعتقاد من این است که تیم ما روند روبه رشدی دارد و حتما در آینده نتایج بهتری را می‌گیریم. وقتی تیم ما شرایط خوبی دارد و فقط به خاطر بدشانسی نتایج را از دست داده است دلیلی ندارد تیم را جریمه کنیم .

ارسال نظر: