شاهرخ شهنازی: نه در کار فدراسیون فوتبال نه هیچ فدراسیون دیگری دخالت نمی‌کنیم

کدخبر: 952935

دبیرکل کمیته ملی المپیک در گفتگو با «نسیم» افزود: نمی‌خواهیم اصل پاسخگو بودن فدراسیون‌ها را زیر سوال ببریم/ درباره فدراسیون‌ها حمایت، توصیه و نظارت بر عملکرد آنها را خواهیم داشت

وی در گفتگو با خبرنگار «نسیم» درباره عملکرد کاروان ایران در بازی‌های آسیایی ساحلی گفت: هشتاد درصد پیش‌بینی‌هایمان درباره بازی‌های ساحلی درست بود. بعضی از رشته‌ها مثل کبدی در این مسابقات بی‌نظیر کار کردند. این نتایج نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری خوب و همدلی می‌تواند نتایج خوبی را به دنبال داشته باشد.

وی افزود: با همه فدراسیون‌ها جلسات داخلی را برگزار و ایرادها را برطرف می‌کنیم. نتیجه این جلسات همین نتایجی است که در بازی‌های ساحلی به دست آمد. در این مسابقات برخی رشته‌ها شانس مدال نداشتند اما باید در این مسابقات شرکت می‌کردند تا در فضای رقابتی قرار بگیرند. می‌دانستیم که اسکیت، دوگانه و سه گانه شانس زیادی برای کسب مدال ندارند.

شهنازی درباره اهمیت این مسابقات گفت: نگاه جهانی به این رقابت‌ها تغییر کرده است. نسبت به دوره‌های قبل تیم‌های بیشتری در این مسابقات شرکت کرده‌اند اما IOC و OCA نگاه متفاوتی به این رقابت‌ها دارند. در اجلاس بانکوک اعلام کردند این بازی‌ها را در حد جهانی پیش‌بینی کرده‌اند. می‌دانستیم که نگاه کمیته بین‌المللی المپیک تغییر خواهد کرد، به این مسابقات اهمیت دادیم. بازی‌های ساحلی جدا از جاذبه‌ای که برای اسپانسرها دارد با هزینه کمتر و امکانات معمولی برگزار می‌شود. این نتایج باعث می‌شود در آینده بودجه بیشتری به کمیته داده شود. در سه رویداد مهمی که در سال 93 داشتیم موفق بودیم و با این موفقیت‌ها و شادی که در جامعه ایجاد شد، دولت مجلس احساس نمی‌کنند این بودجه هدر رفته است.

ارسال نظر: