مناف هاشمی: از اول تصمیمی برای پرداخت پول به استقلال و پرسپولیس نداشتیم
معاون وزیر ورزش در گفتگو با «نسیم» افزود: این دو باشگاه باید از طریق اسپانسر هزینههایشان را تامین کنند/ ما برای دو باشگاه شرایطی را فراهم میکنیم که آنها بتوانند پول اسپانسر را از طریق خزانه ملی دریافت کنند
مناف هاشمی در مورد انتقادی که دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به مشکلات مالی کردهاند و اینکه وزارت ورزش کمکی به آنها نکرده است به «نسیم» گفت: من به عنوان معاون بودجه وزارت ورزش این را میگویم که از اول هم تصمیمی برای کمک به استقلال و پرسپولیس نداشتیم که حالا مدیران این دو باشگاه ناراحت باشند. این موضوعی بود که از اول هم به مدیران ۲ باشگاه گفته بودیم و فکر نمیکنم کاری را بر خلاف تعهداتمان کرده باشیم. همه چیز طبق قرار قبلی پیش میرود و جای گلهای به نظر من باقی نمیماند .
او ادامه داد: دو باشگاه طبق قرار قبلی باید هزینههایشان را از طریق اسپانسر تامین کنند و ما پولی به آنها نمیدهیم. اما ما برای دو باشگاه شرایطی را فراهم میکنیم که آنها بتوانند پول اسپانسر را از طریق خزانه ملی دریافت کنند. ما در مورد استقلال و پرسپولیس همان روشی را در پیش گرفتیم که در مورد سایر فدراسیونها هم آن را اجرا کردیم. این را باید بگویم که اهمیت استقلال و پرسپولیس برای ما بیشتر از فدراسیونهای ورزشی نیست .